.

Απάντηση του Γρ.Τύπ. του ΥΔΤ και ΠροΠο στη δήλωση του Βουλευτή-Υπεύθυνου Σωμ.Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρη Τσουκαλά(Βιλ.Λέλας Καραγιάννη) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση του Γρ.Τύπ. του ΥΔΤ και ΠροΠο στη δήλωση του Βουλευτή-Υπεύθυνου Σωμ.Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρη Τσουκαλά(Βιλ.Λέλας Καραγιάννη)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στη δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρη Τσουκαλά, σχετικά με την χθεσινή έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, σε υπό κατάληψη οίκημα στην Κυψέλη
Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει νοοτροπία με τίποτα. Αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι παραμένει εκτός τόπου και χρόνου, σχολιάζει σήμερα το απόγευμα μια αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες το μεσημέρι! 
Το πιο εξωφρενικό δεν είναι βέβαια αυτό, ούτε οι ανακρίβειες που εμπεριέχονται στην ανακοίνωση, αλλά το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στη χώρα μας δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ της διατήρησης του «άβατου» σε συγκεκριμένες εστίες ανομίας. 
Δεν χρειάζεται όμως να αναλίσκονται σε θεωρίες συνωμοσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε να αποστασιοποιούνται δήθεν, κατόπιν εορτής, από συγκεκριμένους βουλευτές και στελέχη τους. Προδίδονται κάθε ημέρα από μόνοι τους, με τη στάση τους και τις επίσημες ανακοινώσεις τους, για το τι πραγματικά πρεσβεύουν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.