.

Ξύλο με μέλη της Χ.Α. στην κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ξύλο με μέλη της Χ.Α. στην κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι








Απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο στη μέση του κόσμου που παρακολουθούσε την κατάθεση στεφάνων. Όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας άρχισαν οι αποδοκιμασίες και ξαφνικά ένας από τους θεατές πήγε να επιτεθεί. Εκεί έκαναν την εμφάνισή τους από το πλήθος πάνω από 10 άτομα της Χρυσής Αυγής και άρχισε το ξύλο με χέρια πόδια, ρεσιτάλ πολεμικών τεχνών. Η αστυνομία για να διαλύσει αυτούς που έιχαν μετατρέψει σε ρινγκ την πλατεία άρχισε να ρίχνει χημικά τα οποία ανέπνεαν και οι άμαχοι.Τελικά μετά από 5 λεπτά τελείωσε το περιστατικό με  συλλήψεις.

Μετά το τέλος του περιστατικού ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου κος Τετράδης. 

Όμως αντί να ακολουθήσει την συνηθισμένη διαδικασία πέταξε το στεφάνι στο μνημείο φωνάζοντας ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από μερίδα του κόσμου.



Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.