.

ΝΔ: 2000 νέες κενές θέσεις στις φυλακές κόντρα στις 15000 απολύσεις ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΝΔ: 2000 νέες κενές θέσεις στις φυλακές κόντρα στις 15000 απολύσεις

Τα Ελληνικά μποντρούμια, αδειάζουν και είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Ο Δένδιας αφού γέμισε ότι χώρο βρήκε με μετανάστες, τοξικομανείς και άλλες κατηγορίες που
έβλαπταν την αισθητική της αστικής ελίτ και των φασιστοϊδών, διαπίστωσε ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά και αποφάσισε από εδώ και στο εξής να τους στέλνει στις φυλακές. Με ένα γρήγορο και δίκαιο διαχωρισμό, πήρε όλους τους Αβανούς κρατούμενους, ανεξάρτητα με το αδίκημα που τους βαραίνει και τους έστειλε Αλβανία. Δηλαδή δεν αποσυμφόρησε τις φυλακές με βάση το αδίκημα αλλά την καταγωγή.
Έτσι 500 Αλβανοί κρατούμενοι θα συνεχίσουν την κράτηση τους στις Αλβανικές φυλακές και θα χορηγούνται ανάλογα  κονδύλια κράτησης, από το Ελληνικό Κράτος. Υπολογίζεται 5 ευρώ κατ'άτομο. 
Συνεπώς δεν μιλάμε για αποσυμφόρηση αλλά για μεταφορά, που δεν εξυπηρετεί την τήρηση του αριθμού κρατουμένων που προβλέπεται για κάθε κατάστημα κράτησης, αλλά για να στοιβάξει αυτούς που  επιτάσσει  η ακραία πολιτική τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.