.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας εμπαίζει τους 725 επιτυχόντες πυροσβέστες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας εμπαίζει τους 725 επιτυχόντες πυροσβέστες


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαίρη Διακάκη μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου
για θέματα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη   και Μιχάλης Κριτσωτάκης, με αφορμή την απάντηση του Υπουργού κ. Δένδια σε Α.Κ.Ε. (αίτηση κατάθεσης εγγράφων)  με θέμα « Επιτυχόντες της προκήρυξης για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα των 725 Δόκιμων Πυροσβεστών  Γενικών Καθηκόντων» δηλώνουν ότι:



«Για άλλη μια φορά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εμπαίζει με τις απαντήσεις του το ίδιο το Πυροσβεστικό Σώμα, τους πυροσβέστες, τους επιτυχόντες της προκήρυξης για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα των 725 Δόκιμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων αλλά και τους πολίτες. Η απάντηση του δείχνει επικίνδυνη άγνοια επιχειρησιακού σχεδιασμού και μάλιστα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου. Αφού «ενημερώνει» για το πόσες οργανικές θέσεις προβλέπονται δεν δίνει καμία απάντηση για το πόσες οργανικές θέσεις είναι κενές και για τη δραματική υποστελέχωση του Π.Σ. Είναι φανερό πως η τρικομματική κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το Πυροσβεστικό Σώμα και δεν προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ενίσχυσής του. Παράλληλα, εύλογα διερωτάται κανείς για τους πραγματικούς λόγους που ο αρμόδιος Υπουργός κ. Δένδιας επί της ουσίας δεν δίνει καμία απάντηση.»

 

 13.05.2013
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα θελει να βαλει τους δικους του μεσα γι αυτο....μην ρωτατε τα αυτονοητα...

Ανώνυμος είπε...

τα εχει κανει πλακακια με τους 5ετεις. το δειχνουν στις ανακοινωσεις τους. και ο αρχηγος ο ιδιος ειναι με τους 5ετεις. γι αυτο και συνεχως απαξιωνει τους 725 για να προωθησει αλλα συμφεροντα.

Ανώνυμος είπε...

οι 725 δεν προκειτε να μπουν ποτε γιατι ειναι με ασεπ και δεν εχει ψηφους....

Ανώνυμος είπε...

ο κ.Δενδιας εχει δωσει τα χρηματα που προβλεπονταν για τους 725 δοκιμους πυροσβεστες αλλου και τωρα δεν μπορει να τους καλεσει για καταταξη.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.