.

Καταγγέλλουμε το σχεδιο ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Καταγγέλλουμε το σχεδιο ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη τακτική της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, για την βίαιη και αδιαφανή προώθηση σχεδίου ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων, αγνοώντας προκλητικά ακόμη και τις εκφρασμένες θέσεις των ίδιων των ταμείων.

Η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας και η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων που ξεκίνησε με τις άναρχες ενοποιήσεις και ολοκληρώθηκε με το σκάνδαλο των ομολόγων και το κούρεμα, δυστυχώς δεν τους δίδαξε απολύτως τίποτα.
Η σπουδή που δείχνουν για την άρον άρον «διευθέτηση» του θέματος, μας βάζει σε υποψίες και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ανασφάλειες σε όλους μας.
Επίσης η έλλειψη συγκροτημένου σχεδίου καθιστά την διαδικασία προβληματική και ύποπτη και δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα δεχτούμε καμία κίνηση που θα θέτει σε περαιτέρω αμφισβήτηση τα εναπομείναντα δικαιώματά μας.
Τετελεσμένα γεγονότα δεν θα γίνουν αποδεκτά.
Η δημιουργία ενιαίου ταμείου δεν θα αφήσουμε να αποτελέσει το άλλοθι και την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν. Και κυρίως για όσους κατασπατάλησαν και κακοδιαχειρίστηκαν τα ταμεία.
Η μέχρι τώρα αξιοπρεπή παρουσία του ΜΤΝ, πρέπει να αποτελέσει οδηγό υγιούς διαχείρισης και όχι τιμωρίας του, για τις συνετές ενέργειές του.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε κοινό μέτωπο και αγώνα για την επιβίωση των μετοχικών ταμείων και την διασφάλιση των κόπων μιας ολόκληρης ζωής.
Τέλος καλούμε την πολιτική και φυσική μας ηγεσία να απαιτήσουν από το ΥΕΘΑ την ίση μεταχείριση και την συμμετοχή στις αποφάσεις, ως ισότιμα μέλη και συνιδρυτές του Μ.Τ.Ν.
Για το Δ.Σ.  
    Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος        Κατσίνας Σωτήριος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.