.

Οριστική ρήξη ΣΥΣΜ Ενόπλων Δυνάμεων με τους 'θεσμικούς εκπροσώπους: Δεν σας εμπιστεύομαστε ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οριστική ρήξη ΣΥΣΜ Ενόπλων Δυνάμεων με τους 'θεσμικούς εκπροσώπους: Δεν σας εμπιστεύομαστε

Η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ:


Εν ενεργεία συνάδελφοί μας, μέλη του
ΣΥΣΜΕΔ και Περιφερειακών Ενώσεων, ως αποτέλεσμα της

δραστηριότητάς τους που αναπτύχθηκε στα πλαίσια των ενεργειών των νόμιμα συγκροτημένων με δικαστικές αποφάσεις σωματείων τους, έγιναν κοινωνοί πειθαρχικών διώξεων με αποδεικτικά μέσα που παραπέμπουν σε εποχές που η Ελληνική κοινωνία έχει καταδικάσει απερίφραστα και έχει διαγράψει από τη μνήμη της.

Κόκκινη γραμμή παραμένει για τα σωματεία μας η αδιάρρηκτη ενότητα και οι δεσμοί μας με Ενώσεις αποστράτων, ως το μοναδικό όπλο το οποίο θα πρέπει να στραφεί έναντι εκείνων που προσπαθούν να απομακρύνουν όλους εμάς, τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας, από τους χειμαζόμενους συμπολίτες μας, τα ίδια τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, τους συγγενείς μας και να φιμώσουν τη φωνή μας που αρθρώνει σιδερένιο λόγο ενάντια στην εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, την υποδούλωση του περήφανου Ελληνικού λαού και την καταπάτηση της Χώρας από ξένους δυνάστες.



Οφείλουμε, ως ζωντανό κομμάτι των Ελλήνων πολιτών, που διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία μας, να απομακρύνουμε τις όποιες Κασσάνδρες προσεγγίζουν ένθεν κακείθεν και να αποβάλλουμε ως καταδικαστέες τις όποιες παθογένειες μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα. Παθογένειες που πρέπει να ανατρέψουμε και να συνθλίψουμε, ακόμη και αυτές που φέρονται να εκφράζονται μέσα σε «συναδελφικά» όργανα δράσεων, παρέχοντας κεκαλυμμένη στήριξη, υφαρπάζοντας, όμως στην ουσία, την όποια εμπιστοσύνη μας προς ίδιο και αλλότριο του στόχου και των σκοπών όφελος, προσδοκώντας πρόσκαιρα αδύναμα οφέλη.



Οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, όπως οφείλουμε να στηρίξουμε και τους εκατομμύρια συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και προσδοκούν. Εάν δεν γίνει το πρώτο είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να συμβεί και το δεύτερο.



Μέχρι και σήμερα, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ο
ΣΥΣΜΕΔ και οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών υπερέβησαν εαυτό γιατί έτσι ζητήθηκε, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος και σκοπός. Ωστόσο, δεν υπήρξε η ανάλογη συναδελφική και αλληλέγγυα στήριξη από φορείς τους οποίους εμπιστευθήκαμε και μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς μας, παρά μόνο επαπειλούμενη στήριξη σε κομματικούς φορείς, που ως Έλληνες στρατιωτικοί Συνταγματικά αδυνατούμε.

Κατόπιν των ανωτέρω

 και επειδή θεωρούμε ότι τα στοιχεία της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας, της ειλικρίνειας και της υποστήριξης κλονίστηκαν ανακοινώνουμε/γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση που διοργανώνεται την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και ώρα 18.00΄ στην πόλη της Λάρισας


Θα συνεχίσουμε την πορεία μας έτσι όπως την αρχίσαμε και πολύ σύντομα θα αποδώσει καρπούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.