.

Μία έγκυο διέσωσαν στη Ν. Φιλαδέλφεια οι πυροσβέστες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μία έγκυο διέσωσαν στη Ν. Φιλαδέλφεια οι πυροσβέστες

Δύο γυναίκες , η μία από τις οποίες είναι έγκυος, διασώθηκαν λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα από τους πυροσβέστες, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην οδό Παπαγρηγοριάδου 5, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Εγκλωβίστηκαν από τους καπνούς και τις φλόγες στο μπαλκόνι δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας και σώθηκαν μετά από επέμβαση κλιμακοφόρου οχήματος του Πυροσβεστικού Σώματος. Η φωτιά είχε εκδηλωθεί λίγο πριν από τις πέντε, σε
υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

Όπως εγινε γνωστό από τους πυροσβέστες, η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα και οι γυναίκες, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η φωτία που λίγο έλλειψε να στοιχίσει της ζωή στην έγκυο και την άλλη γυναίκα που ήταν μαζί της, εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

Πήρε γρήγορα διαστάσεις και οι καπνοί τύλιξαν την πολυκατοικία, στο δεύτερο όροφο της οποίας βρισκόταν οι δύο γυναίκες.

Για να σωθούν από τις φλόγες βγήκαν στο μπαλκόνι, απ΄ όπου παρελήφθησαν από τους πυροσβέστες που τις προσέγγισαν με κλιμακοφόρο όχημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.