.

Άγριος ξυλοδαρμός Χρυσαυγίτη στο Μοναστηράκι!Τον έσωσαν Μετανάστες!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Άγριος ξυλοδαρμός Χρυσαυγίτη στο Μοναστηράκι!Τον έσωσαν Μετανάστες!!Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί στο Μοναστηράκι.
Όπως αναφέρει ο χρήστης του You Tube που το ανέβασε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εντόπισαν χρυσαυγίτη, τον οποίο και κυνήγησαν με αποτέλεσμα να κρυφτεί σε γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής.
Μόλις έγινε αντιληπτός έφυγε τρέχοντας για να κρυφτεί στα Κεμπαπ του Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι, για να κρυφτεί σε μια τρύπα μέσα στο μαγαζί..
Τον έσωσαν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εργαζόμενοι του μαγαζιού..
Τον παρέλαβαν τα ΕΚΑΒ
Δείτε το βίντεο:


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν διακρίνω πουθενά κανένα σχόλιο ευαισθησίας για κάποιον που ενώ ήταν μόνος στοχοποιήθηκε και κακοποιήθηκε από πολλούς. Εκτός κι αν οι νόμοι της ζούγκλας των πόλεων δεν μας ξενίζουν πλέον ή εκτός αν η θέληση των τραμπούκων, όταν υπερτερούν αριθμητικά, δημιουργεί δίκαιο και τότε κάθε αντεκδίκηση θεωρείται θεμιτή αρκεί να πληρεί τους όρους της πλειονότητας -άλλος ένας νόμος της ζούγκλας! Η ανοχή και η έμμεση προβολή της "καλής" βίας από τα ΜΜΕ δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προσφέρει προφάσεις στους "καλούς" τραμπούκους και να δημιουργεί "ένοχα" θύματα Η βία χωρίς να καταδικαστεί και ν' αντιμετωπιστεί θα φτάσει και στο δικό μας σπίτι και τότε θα λέμε:Γιατί σ' εμένα;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.