.

Νέα καταγγελία για παράνομη λήψη DNA από κατοίκους της Χαλκιδικής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Νέα καταγγελία για παράνομη λήψη DNA από κατοίκους της Χαλκιδικής
Την παράνομη λήψη γενετικού υλικού από κατοίκους της Χαλκιδικής καταγγέλουν τρεις δικηγόροι. Για το ζήτημα θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη.

Συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνα Κάτσια, Αικατερίνη Τάτση, Νικόλαος Νικοπολιτίδης καταγγέλουν πως «Την Τετάρτη 26 Ιούνη κατόπιν αναφοράς μας προς τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά 
του τμήματος προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος της Διευθύνσεως Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, λόγω της πρωτοφανούς και παράνομης πρακτικής που εφαρμόζει το συγκεκριμένο τμήμα, αναφορικά με την διά της βίας λήψη δείγματος DNA από πολίτες “υπόπτους”, δια την τέλεση κακουργημάτων στην ορεινή θέση “Λάκκος Καρατζά” στην περιοχή Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής».

Την Τρίτη στην αίθουσα δικηγόρων του 3ου ορόφου των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης και ώρα 12.00 θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Πηγή: alterthess.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.