.

ΣΑΠΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΣΑΠΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Του ΣΤΑΘΗ*
Ερχεται βροχή (φόρων) έρχεται μπόρα (νέων μέτρων). Ως το φθινόπωρο ένας φορομπηχτικός κατακλυσμός θα πλημμυρίσει τα ελληνικά σπίτια και θα πνίξει κι άλλους Ελληνες, Ελληνίδες, παιδιά και γέροντες.

Προπομπός του κατακλυσμού καταφθάνει ο Σόιμπλε. Με νέο γιγαμνημόνιο. Η κατάσταση πλέον θα μπορούσε να θεωρηθεί «τρελή» αν δεν επρόκειτο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο «τελικής λύσης» για την Ελλάδα. Για παράδειγμα: πήραμε μία δόση 6,5 δις (για να πληρώσουμε τα «χρέη μας» σε αυτούς που μας την έδωσαν) και αμέσως μα ετοιμάζουν ένα νέο πακέτο μέτρων αξίας 10 δις, επειδή μας έδωσαν τα 6,5 δις!! Εχουμε εφεύρει τον ατέρμονα της υποδούλωσης, το αεικίνητο προς την εξαφάνιση.
Βρισκόμαστε εν Σωτηρίω έτει 2013 επί Τρίτης Δανειακής Σύμβασης και Τρίτου Μνημονίου, πηγαίνοντας για Τέταρτο, και το μόνον που έχουμε να περιμένουμε, με 1000 ανθρώπους την ημέρα να απολύονται, είναι η ομοβροντία των μέτρων (10 δις) του Φθινοπώρου, η πληρωμή του Αρμαγεδδώνος των φόρων έως τότε, μπας και μπούμε στο 2014 για να πληρώσουμε ακόμα περισσότερα.
Οπως πριν στην αρχαία Ελλάδα μετρούσαν τον χρόνο με τις Ολυμπιάδες, έτσι στη σύγχρονη Ελλάδα τον μετράμε και θα τον μετράμε με τα Μνημόνια.
Ερχεται μέσα Ιούλη ο Σόιμπλε και τέλος Αυγούστου φωνάζουν τον κ. Σαμαρά στη Ουάσινγκτον για να πάρει εντολές και οδηγίες (αυτό που η προπαγάνδα ονομάζει «στήριξη»)
Αλλά, ενώ η χώρα βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης υποχρεωμένη να διαχειριστεί κατά τας υποδείξεις την ΑΟΖ, το Κυπριακό, τους αγωγούς, τον ορυκτό πλούτο και να την διαχειριστεί (τη χώρα) το μεταναστευτικό (κατά τις υποδείξεις του Σόρος), τί κάνει η κυβέρνηση των ανδρείκελων;
Διορίζει τον κ. Παπουτσή εκπρόσωπο στην Παγκόσμια Τράπεζα, όπως προ ολίγου καιρού διόρισε τον κ. Βαγγέλη Παπαχρήστο εκπρόσωπο στον ΟΑΣΑ. Η κυρία Χριστίνα Σακελλαρίου (20.000 ευρώ μηνιαίως) και η χρυσή ορδή των γκόλντεν μπόυς στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αποκτούν εκ των προτέρων ασυλία για τις πράξεις τους, όπως κι αν διαχειριστούν τον δημόσιο πλούτο. Ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί στις κατ’ εντολή της Τρόικας απολύσεις τους προγραμμένους, όπως παρέδιδαν τους ομήρους οι κατοχικές «αρχές» στους Γερμανούς. Κι απάνω στη τούρλα του σφαγείου με το πολυνομοσχέδιο οι Υπουργοί μάρνανται ποιος θα ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.
Ερχεται ο γάτος Σόιμπλε και τρελαμένα τα εδώ ποντίκια του χορεύουν τον χορό της αλλοφροσύνης, πουλάνε τρένα, αφήνουν τις Τράπεζες να εκποιήσουν τα κόκκινα δάνεια σε Ιδιωτικές Εισπρακτικές Εταιρείες Κακούργων, χώνουν ιδιώτες στο Κτηματολόγιο, πουλάνε τους σιδηροδρόμους λες και τους βρήκαν απ’ τη μάνα τους και ζητάνε απ’ τη θεία τους την Αμυρσούλα να βγάλει...πιστωτική κάρτα, διά πάσαν συναλλαγή άνω των 500 Ευρώ! – τόσο θα ‘πρεπε να πηγαίνει η μαλακία του βλακός που το σκέφθηκε, αλλά δυστυχώς οι μαλακίες είναι πολλές και η κάθε μία τους μας κοστίζει πολύ πιο ακριβά – μας πηδάνε με πειραγμένη ταρίφα.
Ολα πλέον μοιάζουν με φάρσα, όπως με τη ΔΗΜΑΡ που έφυγε απ’ την κυβέρνηση και μέλημά της έχει τώρα να μείνουν αποκαταστημένα όσα στελέχη της διόρισε στον κρατικό μηχανισμό. Μηχανισμό, τρόπος του λέγειν, διότι όταν για 138.000 ευρώ απολύεις 5.000 ανθρώπους, ενώ δεν κόβεις σεντς από τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ, όταν κόβεις συντάξεις και δεν πιάνεις φοροφυγάδες, όταν καταρρέει ακόμα και ο εξαμβλωματικός ΕΟΠΥΥ (που ο ίδιος δημιούργησες ευθύς εξαρχής για να τον παραδώσεις στους ιδιώτες) και συ κουκουλώνεις ακόμα και την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.
Τότε, τι είναι πιο σάπιο από σένα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.