.

ΕΑΠΣ: Πρόσκληση σε συνάντηση για συντονισμό δράσης για την νέα καταιγίδα των μέτρων ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΕΑΠΣ: Πρόσκληση σε συνάντηση για συντονισμό δράσης για την νέα καταιγίδα των μέτρων



Αρ. Πρωτ.3036 /4-7-2013
  

                   ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣ: Προέδρους ΠΟΕΥΠΣ
                   ΠΟΑΣΥ
ΠΟΑΞΙΑ
ΠΟΕΠΛΣ
ΠΕΑΛΣ
ΠΕΑΠΣ
 ΣΥΣΜΕΔ


Συνάδελφοι Πρόεδροι
  Το τρίτο μνημόνιο προβλέπει  ένα νέο τσεκούρωμα στις αποδοχές των ενστόλων της τάξης των 88,2 εκ. ευρώ, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου τα οποία δεν διαψεύδονται ανεβάζει το ποσό στα 165 εκ. ευρώ, κονδύλι περικοπών πού θα αφορά τόσο των εν ενεργεία όσο και των εν αποστρατεία συναδέλφους μας, μέσα από ένα Νέο Ειδικό Μισθολόγιο
   Μέχρις  στιγμής η πολιτική ηγεσία μας τηρεί σιγή  ιχθύος  για το θέμα, ενώ  παράλληλα το θέμα συντηρείται από διαρροές και δημοσιογραφικές προσεγγίσεις.
  Σε κάθε περίπτωση, επειδή οι ένστολοι εργαζόμενοι δεν αντέχουν πλέον ούτε ένα ευρώ περικοπή από το φτωχοκάματό τους, το συνδικαλιστικό κίνημά μας, πρέπει εγκαίρως να ορθώσει αγωνιστικό παρόν, εμποδίζοντας οποιοδήποτε τέτοιες πολιτικές αποφάσεις.
    Η ΕΑΠΣ μετά από απόφαση του Δ.Σ στις 28-06-2013 σας καλεί την Τρίτη 9-Ιουλίου 2013 και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ένωσής μας,   προκειμένου να εκτιμήσουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση και να ξεκινήσουμε αγωνιστική δράση, ώστε να βάλουμε φραγμό  στο  επερχόμενο νέο τσεκούρωμα των αποδοχών μας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.