.

Νεκρός Πυροσβέστης την ώρα του καθήκοντος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Νεκρός Πυροσβέστης την ώρα του καθήκοντος




Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος πυροσβέστης που τραυματίστηκε θανάσιμα από ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που περιπολούσε για την πρόληψη πυρκαγιών στη Γαλάζια Ακτή του δήμου Καλυβίων.


Ο 28χρονος, ο οποίος ήταν πενταετούς θητείας, ανήκε στην ομάδα «Θησέας» που ενεργοποιείται κυρίως όταν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς και μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του περιπολούσαν με δύο μοτοσικλέτες, με σκοπό να ειδοποιήσουν αμέσως αν έβλεπαν κάπου καπνό.
Στο ύψος του 37,5 χιλιομέτρου της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου, δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν προς Σούνιο συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου χτύπησε τον έναν από τους δύο μοτοσικλετιστές της Πυροσβεστικής.

Επιτόπου έσπευσαν άλλοι πυροσβέστες που βρίσκονταν σε επιφυλακή στην περιοχή, καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι φρόντισαν να μεταφερθεί ο 28χρονος με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, ενώ παράλληλα, από το Πυροσβεστικό Σώμα θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του νεαρού πυροσβέστη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.