.

Συλληπητήρια ανακοίνωση της ένωσης Αθηνών για τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης, ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Συλληπητήρια ανακοίνωση της ένωσης Αθηνών για τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης,


Συλληπητήρια ανακοίνωση της ένωσης Αθηνών για τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης, Τί τον απασχολούσε τελευταία
Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ένωση Αθηνών, για τον αδόκητο χαμό του εκφωνητή της 4ης αλλαγής της Άμεσης Δράσης.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός κόσμημα για τη μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ., είχε εκφράσει κατ' επανάληψη το τελευταίο διάστημα σε συναδέλφους του τον προβληματισμό και τις ανησυχίες του, αναφορικά με την οικονομική επιβάρυνση που συνιστά η ιερή γονική υποχρέωση να σπουδάσει τα παιδιά του. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, αυτό δεν θα του ήταν βάρος. Οι απανωτές όμως μισθολογικές περικοπές και το συστηματικό ψαλίδισμα στο δικαίωμα του γονιού να εξασφαλίζει στα παιδιά του επαρκείς συνθήκες για την καλή μάθηση και παιδεία τους και την καλλιέργεια προϋποθέσεων για την χάραξη επαγγελματικού προσανατολισμού, άλλαξαν με δραματικά τραγικό όμως τρόπο τα δεδομένα.

Aκολουθεί η ανακοίνωση της ένωσης Αθηνών.
"Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του συναδέλφου, εκφωνητή της Άμεσης Δράσης, που έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια την Παρασκευή 16-8-2013. Η καρδιά ενός ακόμα συναδέλφου μας δεν άντεξε το άγχος, την καθημερινή πίεση και τις στρεσογόνες καταστάσεις που βιώνουμε στην υπηρεσιακή μας ζωή και έπαψε να χτυπά.
Ας ελπίσουμε να κλείσει εδώ αυτός ο θλιβερός κατάλογος των αδικοχαμένων συναδέλφων.

 PoliceNet

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.