.

ΗΠΑ: Έβαζαν τις κρατούμενες να γδυθούν-Βίντεο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Έβαζαν τις κρατούμενες να γδυθούν-Βίντεο

Περισσότερες φωτογραφίες:


Αγωγή κατά της αστυνομικού τμήματος του  Puyallup στην πολιτεία της Ουάσιγκτον κατέθεσαν έντεκα γυναίκες και ένας άνδρας καθώς ισχυρίζονται ότι κρυφές κάμερες τοποθετημένες στις τουαλέτες τους κατέγραφαν.
"Για μία παρατεταμένη περίοδο το αστυνομικό τμήμα του Πιουάλαπ χρησιμοποιούσε αυτή την πρακτική παραβιάζοντας βασικά δικαιώματα", ανέφερε συνήγορος μιας εκ των γυναικών James Egan ο οποίος κατέθεσε την αγωγή ενώποιον του δικαστηρίου του Pierce County. 
Σύμφωνα με την αγωγή οι αστυνομικοί όταν συνελάμβαναν κάποια γυναίκα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την οδηγούσαν στο τμήμα. Εκεί τις υποχρέωναν να πάνε στην τουαλέτα, να γδυθούν και να φορέσουν μια ειδική φόρμα.
Βεβαίως όλη αυτή η διαδικασία γινόταν υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών.
Η αστυνομία αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία υποστηρίζοντας  πως δίνουν στους υπόπτους ρούχα πριν τους φωτογραφήσουν και μαγνητοσκοπούνται για λόγους ασφαλείας.
Μια εκ των γυναικών που δεν αποκάλυψε το όνομα της μίλησε  στο CNN τονίζοντας "Αυτό που κάνουν είναι ανώμαλο. Είναι σαν να βλέπουν πορνό. Νιώθω απίστευτη παραβίαση. Ικανοποίησαν την αρρωστημένη φαντασία τους βλέποντας με γυμνή".
Σύμφωνα με την ίδια αστυνομικοί που την παρακολουθούσαν μέσα από την κάμερα έκαναν άσεμνα σχόλια, όπως "Μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες" και "Εχεις ωραίο σώμα".



Πηγή: CNN

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.