.

Αστυνομικοί υπηρετούν στη Χρυσή Αυγή- Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αστυνομικοί υπηρετούν στη Χρυσή Αυγή- Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ε.Ε.Κ.Ε. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με δελτίο τύπου την 10-9-2012, ανακοίνωσε ότι «παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής».
Το όπλο του αστυνομικού, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του βουλευτή Κουκούτση, χωρίς να συνοδεύει ο αστυνομικός τον βουλευτή, δείχνει ότι το υπουργείο παρά την παύση της διάθεσης για τους συγκεκριμένους λόγους , παραχώρησε ξανά τους αστυνομικούς από την πίσω πόρτα.
Ρωτάμε την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης: Έπαυσαν οι λόγοι που είχε σταματήσει η διάθεση των αστυνομικών; Κατέθεσε η Χ.Α. κάποια «βεβαίωση» στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ότι θα σταματήσει τις βίαιες ενέργειες και την αντιποίηση αρχής ή έκρινε η ηγεσία του υπουργείου ότι οι ενέργειες και οι συμπεριφορές αυτές των χρυσαυγιτών βουλευτών έχουν εκλείψει; Πόσους αστυνομικούς, σε ποιους βουλευτές της Χ.Α., από πότε τους έχουν διαθέσει και με ποια αιτιολογία:
Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει ότι κυβέρνηση και χ.α. βρίσκονται σε συνεργασία, εξυπηρετώντας ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του, αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.

Το Γραφείο Τύπου
30/08/2013

Και η απάντηση του Δένδια που επί της ουσίας δεν διαψεύδει τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2013
Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια στην ανακοίνωση της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ισχυρισμός της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι Κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε συνεργασία αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη Ε.Ε.Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική ανοησία βρίσκονται σε διαρκή εναγκαλισμό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.