.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ της Α.Ε.Π.Πυροσβεστών για το Πανεργατικό και Αντιφασιστικό συλλαλητήριο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ της Α.Ε.Π.Πυροσβεστών για το Πανεργατικό και Αντιφασιστικό συλλαλητήριο




Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία (ΑΕΠ) Πυροσβεστών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ



   Οι εργαζόμενοι σε όλο το δημόσιο τομέα την προηγούμενη εβδομάδα έστειλαν  σαφές μήνυμα  για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των διαχειριστών τους
, βάζοντας φραγμό  στο ξεπούλημα των Υπηρεσιών και των αγαθών του Δημοσίου καθώς και το τέλος στην πολιτική των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων.



O αγώνας αυτός συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Είναι στο χέρι όλων των εργαζομένων να συμμετέχουν μαζικά ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, και ενάντια στις πολιτικές δολοφονίες των τελευταίων ημερών.

Η ΑΕΠ Πυροσβεστών καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στις κινητοποιήσεις της ΓΕΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την:


-           Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013  στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 10.30.



-               Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013  στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ, στην πλατεία Συντάγματος στις 6:00 το απόγευμα.


         Όλοι ενωμένοι για την ανατροπή

πηγή:www.aep.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.