.

Τηλεοπτικό σόου της ΧΑ- Φραστική επίθεση σε αστυνομικό εξαπέλυσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τηλεοπτικό σόου της ΧΑ- Φραστική επίθεση σε αστυνομικό εξαπέλυσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου



 Την ίδια συμπεριφορά και στάση κρατά η Ουρανία Μιχαλολιάκου - που τις τελευταίες ώρες έχει βγει στο προσκήνιο - με πολλούς από τους βουλευτές και τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Το πρωί γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ήταν στην είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, δέχθηκαν μια πρόκλητη επίθεση  από την κόρη του Μιχαλολιάκου και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού κλιμακίου δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν στον χώρο επειδή κρατούσαν στα χέρια τους τρεις – τέσσερις σακούλες σούπερ- μάρκετ.
«Σας παρακαλώ να παραδώσετε τα πράγματα στους κρατούμενους μόλις μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ. Εδώ δεν λειτουργεί αυτή την ώρα το μηχάνημα ελέγχου» τους εξήγησαν ευγενικά.
«Δώσε μου τα στοιχεία σου και θα δεις…» του απάντησε ο βουλευτής θυμωμένος ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου το πήγε πιο πέρα: «Αν μαζέψω εδώ χίλιους δικούς μας και ρίξουν τα κάγκελα, θα καταλάβεις σε ποιον λες όχι». «Δικαίωμα σας να το κάνετε και υποχρέωση μου να εφαρμόσω τον νόμο» της απάντησε ψύχραιμα ο αστυνομικός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.