.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Τελικά υπάρχει σχέδιο!!!!!!!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Τελικά υπάρχει σχέδιο!!!!!!!!

Για αυτό το λόγο δεκάδες πυροσβεστικά  οχήματα παραμένουν, χωρίς ελαστικά και ανταλλακτικά , σε ακινησία.
Για αυτό το λόγο  από τα μέσα Σεπτεμβρίου «κόπηκαν»  δεκάδες   δασικά περιπολικά ενώ για τα υπόλοιπα δόθηκε η προφορική  εντολή να παραμένουν ακίνητα λόγω έλλειψης καυσίμων.
Στόχος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες  η μηχανοκίνητη συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος  στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Το μόνο που απομένει να δούμε τώρα, είναι το παρακάτω:

Μαχητικά αεροσκάφη να πετούν πάνω από τη Θεσσαλονίκη και να αποτυπώνουν στον ουρανό της με γαλαζοπράσινα αέρια, το αμίμητο :«SUCCESS STORY».    
Αγαπητοί συνάδελφοι, εάν το χειμώνα που έρχεται κρυώσετε ακόμη παραπάνω, μην ανησυχήσετε. Να ξέρετε ότι υπάρχει σχέδιο με κωδικό :  «ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ».
Επίσης μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξεως των  6,2 R στην Κρήτη, και την σεισμική διέγερση πού παρατηρείται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, αναδεικνύεται η αναγκαιότητα της ύπαρξης των Ειδικών Μονάδων  Αντιμετώπισης Καταστροφών ( ΕΜΑΚ ) τόσο στην Κρήτη όσο και σε άλλα μέρη της Χώρας πού εδρεύουν , γιατί κάποιοι πολιτικοί - υπηρεσιακοί και μεμονωμένοι συνδικαλιστικοί παράγοντες  είχαν και ίσως συνεχίζουν να έχουν την πρόθεση να τις καταργήσουν,  εξυπηρετώντας μνημονιακές πολιτικές, για μειώση του δημοσιονομικού κόστους και στο Π.Σ.
Η ΑΕΠ Πυροσβεστών είναι αντίθετη στην κατάργηση των ΕΜΑΚ, αλλά επιδίωξή της είναι η αναβάθμισή τους σε προσωπικό και μέσα. Επίσης είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε μείωση των λειτουργικών δομών του Πυροσβεστικού Σώματος  με κατάργηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (Π.Υ) και Πυροσβεστικών Κλιμακίων (Π.Κ), αλλά είναι θετική στην ορθολογική αναδιοργάνωσή τους, με σχέδιο και κριτήρια.
Η προστασία και η Ασφάλεια πολίτη και κράτους δεν παζαρεύονται με αριθμούς Στουρνάρα.
IΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:   aep.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.