.

Σχόλιο του Κώστα Ήσυχου, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνο εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, σχετικά με την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην ανακοίνωση του τμήματος εξωτερικής πολιτικής και άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σχόλιο του Κώστα Ήσυχου, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνο εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, σχετικά με την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην ανακοίνωση του τμήματος εξωτερικής πολιτικής και άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ 
Ευχαριστούμε το Υπ. Εξωτερικών που με την απάντηση του στο σχετικό δελτίο του ΣΥΡΙΖΑ,  επιβεβαιώνει κατά γράμμα,  τις θέσεις που διατυπωθήκαν από το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην επιστολή του το Υπ. Εξ.  αναφέρει: « ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τη Ραμάλα στις 9/10, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Αμπάς και τον Πρωθυπουργό και θα έχει συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής”.  Ακριβώς αυτό είπαμε, ότι για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται την περιοχή, δεν θα επισκεφτεί την Ραμάλα. Βιάστηκε το Υπουργείο να διαβάσει προσεκτικά το δελτίο τύπου του κόμματός μας.
Σε ότι αφορά στις καταγγελίες του Υπ. Εξ, περί «σκόπιμων παραποιήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ , επαναλαμβάνουμε ότι η μνημονιακή κυβέρνηση έχει μετατρέψει την εξωτερική πολιτική της χώρας μας σε πεδίο μνημονιακών παζαριών, με δανειστές και «πρόθυμους» εξαγοραστές του εθνικού μας πλούτου, Νατοϊκούς προστάτες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν πολλαπλώς, την  θέση της χώρας προς όφελος τους, έξω και πέρα από την ανάγκη εξυπηρέτησης πρωτίστως των εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων του λαού μας.
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.