.

Αυτοκτονία ΕΠΟΠ:Τι συμβαίνει στο Μανταμάδο; Το στρατόπεδο με τις περισσότερες αυτοκτονίες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτονία ΕΠΟΠ:Τι συμβαίνει στο Μανταμάδο; Το στρατόπεδο με τις περισσότερες αυτοκτονίεςΜια μακάβρια “πρωτιά” κατέχει το τάγμα του Μανταμάδου στη Μυτιλήνη.


Όπως υπενθυμίζει ο απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Νίκος Παπαναστάσης
“δυστυχώς, απ' το 1982 μέχρι σήμερα, είναι ο πέμπτος ή ο έκτος οπλίτης που αυτοκτονεί σ' αυτό το τάγμα, . Μεταξύ αυτών και ο γιατρός του Τάγματος. Νομίζω ότι κατέχει μια μακάβρια "χακί" πρωτιά. Και φυσικά οι λόγοι αυτής της πρωτιάς, δεν είναι ... μεταφυσικοί”.

Στο Μανταμάδο οπου βρίσκεται και το πολύ γνωστό μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ ,είναι η αλήθεια ότι το τάγμα είχε πάντα μια “κακή φήμη” που με τα χρόνια “καθιερώθηκε”.

Το γιατί αυτοκτόνησε ο ΕΠΟΠ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Ασφαλώς οι λόγοι δεν μπορεί να είναι “μεταφυσικοί” . Η πραγματικότητα σήμερα στην Ελλάδα είναι τόσο σκληρή και απάνθρωπη που δείχνει δυστυχώς ικανή να “λυγίσει” ακόμη και νέους ανθρώπους όπως ο 28χρονος ΕΠΟΠ. onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.