.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την αμαύρωση των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την αμαύρωση των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο





Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και της
Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη


 Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η κυβέρνηση δεν δίστασε να αμαυρώσει τη μνήμη του με τον πιο χυδαίο τρόπο.
  
  Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους πολίτες να χάνουν τη ζωή τους από το κρύο, την πείνα, τους παίρνει τα σπίτια, τους απολύει, τους αφήνει χωρίς γιατρούς και φάρμακα, τιμωρεί όσους έχουν δουλειά και σύνταξη, την παιδεία την κάνει προνόμιο των λίγων, δεν δίστασε να γεμίσει με ΜΑΤ το κέντρο της Αθήνας και να κάνει επίδειξη ισχύος σε δεκαπεντάχρονα παιδιά.

  Ακολουθώντας την ίδια τακτική και το βράδυ, μετά το πέρας της πορείας, εξαπέλυσε αναίτια μια προσχεδιασμένη, όπως φαίνεται, επίθεση στα Εξάρχεια, με άγριο ξυλοδαρμό όσων βρίσκονταν στην περιοχή, χημικά, δακρυγόνα και κρότου λάμψης, με σκοπό την τρομοκράτηση του κόσμου, την αμαύρωση των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, τον αποπροσανατολισμό από τη συζήτηση του προϋπολογισμού, την πρόβα σχεδίων καταστολής και τη διατήρηση του ετοιμοπόλεμου των κατασταλτικών δυνάμεων για να τσακίσουν κάθε λαϊκή αντίδραση στο μέλλον.


  Η άρνηση του ΓΑΔΑ, προφανώς κατόπιν πολιτικής εντολής, να συναντήσει τους βουλευτές Δημήτρη Στρατούλη και Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι στα όρια της πολιτικής εκτροπής, αναδεικνύοντας την αποστροφή της κυβέρνησης στην άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων και τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

  Οι ευθύνες για την αυταρχική και βίαιη στάση των κατασταλτικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ., είναι ξεκάθαρα της πολιτικής και φυσικής της ηγεσίας.


 Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον εχθρό γι’ αυτούς λαό, τους καθιστά επικίνδυνους για τη ζωή των πολιτών.


07-12-2013


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.