.

Πόπη Χριστοδουλίδου: ''Μου ασκήθηκε δίωξη και απολογήθηκα''!!! ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πόπη Χριστοδουλίδου: ''Μου ασκήθηκε δίωξη και απολογήθηκα''!!!Πόπη Χριστοδουλίδου:
"Μου ασκήθηκε δίωξη και απολογήθηκα"!

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Επειδή η Εισαγγελία Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση, πως δεν μου ασκήθηκε δίωξη, θα εκδοθεί σε λίγη ώρα σχετική ανακοίνωση από τους δικηγόρους μου"


Δήλωση δημοσιογράφου Πόπης Χριστοδουλίδου
Μου άσκησαν δίωξη.

Μου απαγγέλθηκαν κατηγορίες ενώπιον τριών δικηγόρων (του Παναγιώτη Σαπουντζάκη, του Γιώργου Σαπουντζάκη και της Χρύσας Σαλαβράκου, νομικής συμβούλου της ΕΣΗΕΑ).
Έδωσα κανονικά απολογία επί της κατηγορίας, με νομικά και άλλα επιχειρήματα. Αρνήθηκα τις κατηγορίες. Απέδειξαν οι δικηγόροι πως είναι αβάσιμες οι κατηγορίες αυτές και πως η προδικασία είναι παντελώς παράνομη.

Στο τέλος κράτησα επιφύλαξη για άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου κατά αυτών που με διέσυραν ως "κατάσκοπο".

Υπέγραψα κανονικά, εγώ κι ο αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας και αιτήθηκα, όπως δικαιούμαι ως κατηγορούμενη, επιτόπου αντιγράφων.

Πήρα το αντίγραφο της δικογραφίας - το έχει ο δικηγόρος μου κ. Παναγιώτης Σαπουντζάκης - και σε λίγη ώρα θα εκδόσει ανακοίνωση - διάψευση σχετικά με τη "μη δίωξη"...

Αν χρειαστεί, ο δικηγόρος μου θα δώσει στη δημοσιότητα όλη τη δικογραφία και φυσικά την απολογία μου...

Αν και όποιοι θέλουν να κάνουν πίσω, να γνωρίζουν πως ο διασυρμός μου θα έχει και συνέπειες...


    Ανακοίνωση των δικηγόρων της Πόπης Χριστοδουλίδου!

Η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου  κλήθηκε το πρωί της 12-2-2014 από την Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας  να προσέλθει στο κτήριο της Λ. Αλεξάνδρας για  να  καταθέσει σε διαταχθείσα από τον κ. Εισαγγελέα κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με τα προβλεπόμενα από τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα αδικήματα της μετάδοσης στρατιωτικών μυστικών και μυστικών πληροφοριών  στρατιωτικής σημασίας ( άρθρα 143 και 144 Σ.Π.Κ. ) . Προσήλθε περί ώρα 14.00 . Τελικά την 16.10 ώρα απολογήθηκε  ως κατηγορούμενη  για παράβαση των άρθρων 143 και 144 σε συνδυασμό με το άρθρο 195 του Σ.Π.Κ. και αρνήθηκε την κατηγορία  επιφυλαχθείσα για την νομιμότητα της όλης διαδικασίας . Όλα αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία της σχηματισθείσας δικογραφίας .

                                 Αθήνα 14-2-2014

Οι παραστάντες συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορουμένης

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ,τηλ. 6977655058 και  210- 4120121
  ΧΡΥΣΑ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ τηλ. 2103675422

 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.