.

Η Χρυσή Αυγή - Χρυσή Εφεδρεία των Δανειστών. Του Αλ. Τριανταφυλλίδη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή - Χρυσή Εφεδρεία των Δανειστών. Του Αλ. Τριανταφυλλίδη


 


Του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη(δημοσιογράφος της Ελεύθερης ΕΡΤ),

Το μαστάρι της Ανεργίας του 27% βυζαίνει το φίδι της Ακροδεξιάς και όσο αυτή αυξάνεται για να κατεβάζει το πικρό γάλα του φασισμού, τόσο θα αυξάνονται και θα πληθύνονται τα γεννήματα-εκτρώματα της Ιστορίας που επαναλαμβάνεται.
Το μαστάρι της Ανέχειας και της Φτωχοποίησης , βυζαίνει το φίδι της Ακροδεξιάς για να ισοπεδώνει συνειδήσεις και αξιοπρέπειες και να τα αλέθει κατάλληλα προετοιμασμένα στο μύλο του Μνημονίου, με συμπληρώματα Φόβου και Ανασφάλειας.
Ο στρατός της Χρυσής Αυγής δεν έπεσε από τον ουρανό, για να συνωστίζονται κάποιοι άλλοι στα σύννεφα. Γιγαντώθηκε αυτά τα τρία χρόνια του Μνημονίου και ξεπλύθηκε-νομιμοποιήθηκε, όταν οι δύο τσεκουράτοι Διόσκουροι της Ακροδεξιάς  κάθισαν δίπλα-δίπλα στα κυβερνητικά έδρανα στη κυβέρνηση Παπαδήμου, με τους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ, «με ανθρώπινο πρόσωπο». Έτσι «πυρσός και πράσινος ήλιος» ξέπλυναν, εξάγνισαν και τελικά εγκατέστησαν την παρουσία της Χ.Α. στη κοινή γνώμη, πλέον χωρίς ενοχές, αναστολές και επιφυλάξεις.
Έτσι γεφυρώθηκε και πλασαρίστηκε ως φυσιολογική η εικόνα αυτών, οι οποίοι αφού εξέθρεψαν ενεργά  το αυγό του φιδιού στον κόρφο τους, τώρα παριστάνουν τους Αη Γιώργηδες που θα πατάξουν τον όφη. Ποιόν; αυτόν τον οποίο στο μεταξύ αυτοί οι ίδιοι (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) με τις επιλογές και τις πολιτικές τους θέριεψαν. Μνημονιακή υποχρέωση και αυτή, επικοινωνιακό μπαλαντέρ δια πάσαν χρήσην και δια πάσαν αταξίαν.

Η κλασσική εικόνα του πατροκτόνου που ζητά την επιείκεια του δικαστηρίου, γιατί απέμεινε ορφανός. Η μεταμόρφωση του Θύτη σε Θύμα που αναλαμβάνει και δήθεν πρωτοβουλίες-εκστρατείες για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος της Ακροδεξιάς, αφού οι Σύμβουλοι των Άκρων τους επισήμαναν πως με έναν σμπάρο θα τρωθούν - παραμυθιαστούν πολλά τρυγόνια:  
 
Πολλαπλά τα «οφέλη»  για την κυβέρνηση του Μνημονίου:

  1. δυναμώνει το Φόβο και την Ανασφάλεια για την Κοινωνία. «Δεν μας έφτανε η Φτώχεια  που κατατρώει τα σωθικά μας (σωματικά και ψυχικά) έχουμε και την απευθείας αμφισβήτηση της σωματικής μας ακεραιότητας από τους επαγγελματίες μαχαιροβγάλτες. Το ζητούμενο; Ησυχία, Τάξη και Ασφάλεια.
  2. αποπροσανατολίζει, απομακρύνει από το κάδρο τη χιονοστιβάδα της καθημερινότητας  και την καθιστά ανεκτή και διαχειρίσιμη(;) :  το μπαράζ της Εφορίας, τα χαστούκια της ΔΕΗ, το άγος του Πετρελαίου Θέρμανσης, τα φροντιστήρια των παιδιών, την Απόλυση, ή το φόβο της , την Ανεργία ή την απειλή της.
  3. διευκολύνει την εκλογική μετανάστευση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στην παραδοσιακή κοίτη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ., αφού οι εν δυνάμει αυριανοί εταίροι τους  θα βρίσκονται πλέον  ως εγκληματική οργάνωση στα κελιά των φυλακών.
  4. αθωώνει, από-ενοχοποιεί  και απαλλάσσει τους πρωτεργάτες του Μνημονίου από κάθε κατηγορία της Αντιπολίτευσης, αφού στο μεταξύ αυτοί έχουν καταστεί σε κήνσορες και θεράποντες της Ακροδεξιάς.
  5. στριμώχνει την αντιπολίτευση να καθίσει στο τραπέζι της εκστρατείας κατά της ακροδεξιάς.

Λες και η απομόνωσή της είναι θέμα ψήφισης νόμου ή έκδοσης προεδρικού διατάγματος.
Λες και δεν είναι θέμα οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, Λες και δεν είναι  συνάρτηση των τραγικών παραμέτρων που γεννά το Μνημόνιο της φτωχοποίησης, των αυτοκτονιών και της κατεδάφισης του Κοινωνικού Κράτους.    

 
Η Ευθύνη των Πολιτών:

Δεν είναι Άμοιροι Ευθυνών οι 500 χιλ. ψηφοφόρων της Χ.Α., ή οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της. Θέλοντας να τιμωρήσουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, τιμώρησαν τελικά την Πατρίδα, ψηφίζοντας το νεοναζιστικό μόρφωμα και μετατράπηκαν σε ηθικούς αυτουργούς εγκλημάτων. Πριν ίσως δεν το γνώριζαν. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α. ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ., αίμα όχι της άρχουσας πολιτικής και οικονομικής τάξης, αλλά αίμα απλών ανθρώπων, ανθρώπων  του λαού, ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: Επ΄ ουδενί Εκτός Νόμου η Χρυσή Αυγή, για να ξαναγυρίσει από τη φυλακή ως Χρυσή Εφεδρεία του συστήματος που εκτρέφουν οι Δανειστές. Απέναντι στο Νόμο Διαρκώς και Αενάως για να αποφλοιωθεί και να απομονωθεί στην Κοινωνία ο πυρήνας του ναζιστικού της ολετήρα.          

#tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.