.

Ενέχυρο στη Μέρκελ η χώρα από τον Σαμαρά ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ενέχυρο στη Μέρκελ η χώρα από τον ΣαμαράΗ κυβέρνηση Σαμαρά βάζει τη χώρα ενέχυρο στη Μέρκελ με το νέο Μεσοπρόθεσμο - Μνημόνιο, που θα περάσει από τη Βουλή μέσα στην εβδομάδα εν όψει του Eurogroup της 5ης Μαΐου.
Η έκθεση της Κομισιόν προϊδεάζει για ένα πακέτο 20 δισ. ευρώ ως το 2017, που θα γίνει πιο συγκεκριμένο μετά τις ευρωεκλογές. Η Κομισιόν υπολογίζει το δημοσιονομικό κενό ώς το 2017 στα 7,7 δισ. ευρώ και το χρηματοδοτικό στα 14,9 δισ. ώς το 2015. Ο Σαμαράς έχει δεσμευτεί να πάρει μέτρα για τους φόρους, το ασφαλιστικό, τις απολύσεις και την περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τις ιδιωτικοποιήσεις στην ενέργεια, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τον σιδηρόδρομο και το νερό. Και ενώ ο Σαμαράς δένει τη χώρα σε Μνημόνιο διαρκείας προσδοκώντας επιμήκυνση του χρέους, ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Διακήρυξή του για τις ευρωεκλογές θέτει ως στόχο την ανατροπή στην Ελλάδα για να ανοίξει ο δρόμος για τη θεμελίωση μιας άλλης, δημοκρατικής Ευρώπης.

#avgi.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.