.

Προς το τμήμα ενστόλων- Βέρμαχτ του νεοναζιστικού γκρουπούσκουλου ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Προς το τμήμα ενστόλων- Βέρμαχτ του νεοναζιστικού γκρουπούσκουλου


  

Πριν από λίγο μάθαμε πως το νεοναζιστικό μόρφωμα δημιούργησε τμήμα ενστόλων και μάλιστα με επικεφαλής -όπως ο ίδιος μας είπε- τον εν ενεργεία αστυνομικό και ανεπιτυχώς υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σπυρόπουλο. 

Φυσικά και δεν θα τους ευχηθούμε, όπως ήδη τους κάναμε γνωστό ούτε μακροημέρευση, ούτε εγγραφές έστω κι ενός μέλους. Αυτό που τους λέμε, όπως και τους το είπαμε, είναι αφενός πως δεν μας πτοούν οι απειλές τους, αφετέρου θα
αποτελεί τιμή και υψηλή διάκριση στη δημοσιογραφική πορεια η οποιαδήποτε μήνυση προερχόμενη από αυτούς. Πώς όμως επετεύχθη αυτή η γέφυρα επικοινωνίας και τί ακρβώς μας διαμήνυσε ο επικεφαλής της ελληνικής Βέρμαχτ; Ο κύριος αυτός, μας άφησε ένα μήνυμα με το τηλέφωνο του στη σελίδα του bloko.gr στο facebook κι από περιέργεια και μόνο για το τί θέλει ή τι επιδιώκει ένα στέλεχος της νοεναζιστικής αυτής οργάνωσης, επικοινωνήσαμε μαζί του, καθστώντας του ευθύς εξαρχής γνωστή την απέχθεια μας σε αυτό το καρκίνωμα με το οποίο επέλεξε να συνταχθεί. 
Με την γνωστή αγένεια- απρέπεια ενός στελέχους αυτού του γκρουπούσουλου και μιλώντας στον ενικό, μας ... "εγκάλεσε" και μας ανακάλεσε στην τάξη.
"Γιατί στοχοποιείς τους συναδέλφους μου ότι ψηφίζουν την χρυσή αυγή; " , μας είπε. Πάλι καλά που ως στέλεχος κατανοεί ότι αποτελεί στίγμα στο σώμα της δημοκρατίας και του πολιτισμού η οποιαδήποτε ψήφος σ' αυτούς, πολύ δε περισσότερο ενός ένστολου.
Παρά το ύφος και το ήθος, τον παραπέμψαμε στην θέση μας όπως αυτή καταγράφεται στην ανακοίνωση των ειδικών φρουρών, προφανώς ματαιοπονώντας, για να εισπράξουμε πληρωμένη την απάντηση πως "αν συνεχίσεις έτσι, να ξέρεις ότι θα σου την κάτσω" και στο ερώτημα μας τί εννοεί, πρόσθεσε μετά μικρού "νεκρού" χρονικού διαστήματος τη μήνυση.
Λοιπόν, για να είμαστε ξεκάθαροι προς κάθε νεοναζί χρυσαυγίτη. Δεν μας πτοούν οι απειλές, είτε πρόκειται για ευθείες είτε για συγκαλυμμένες, όπως επίσης, όπως και του ίδιου είπαμε, αλλά και προσημειώσαμε, τιμή μας η οποιαδήποτε μήνυση απο αυτούς. Χαρά μας και μάλιστα ανυπολόγιστη, το να θεωρούν ότι το bloko.gr αποτελεί εμπόδιο στην προπαγάνδα τους, καθώς και για τη χυδαία μακάβρια σκύλευση της μνήμης των ηρώων του έπους του 40 και της αντίστασης.
 

Η φωτογραφία από το ναζιστικό χαιρετισμό του Αρβανίτη όταν ο Σπυρόπουλος πήρε το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης και τον ανάγκασε τότε ναδηλώσει ότι δεν αισθάνθηκε καλά. Προϊόντος του χρόνου προφανώς θ' ανάρρωσε!!! 

#bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.