.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη συνάντηση με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη συνάντηση με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.)Αθήνα, 25-07-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Δημήτρης και ο συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Τάσος, συναντήθηκαν σήμερα 25-7-14, με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.).
Στη συνάντηση η οποία έγινε με αφορμή την προωθούμενη ένταξη του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α. και την άρνηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, συζητήθηκαν και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας και το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ..
Οι εκπρόσωποι των αποστράτων εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή τους για:
  1. την άρνηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ και την προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσής της,
  2. την προωθούμενη ένταξη του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., ενός υγιούς και βιώσιμου ταμείου, στο Ε.Τ.Ε.Α., που συνιστά ληστεία σε βάρος των αστυνομικών και των πυροσβεστών.
Τέλος αφού ζήτησαν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στα αιτήματά τους, τόνισαν ότι ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι η χρησιμοποίησή της στην καταστολή των λαϊκών αγώνων, αλλά η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και η διαφύλαξη της κοινωνικής ειρήνης.
Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα των αποστράτων και των εν ενεργεία στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και δήλωσαν ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσουν τις διατάξεις που ληστεύουν και ισοπεδώνουν τα ταμεία τους .


Το γραφείο τύπου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.