.

Ηρωικός και άνισος ο αγώνας των πυροσβεστών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ηρωικός και άνισος ο αγώνας των πυροσβεστών


"Καλούνται να καλύψουν την ανυπαρξία των προβλεπόμενων έργων πρόληψης και δασοπροστασίας και τις τραγικές ελλείψεις σε επιχειρησιακά μέσα, που είναι αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών", τονίζουν σε δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τσουκαλάς, Χ. Καφαντάρη και ο συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας Τ. Μαυρόπουλος σχετικά με τις πυρκαγιές στην Κερατέα

  

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, Χαρά Καφαντάρη και ο συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας Τάσος Μαυρόπουλος, επικοινώνησαν με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος για να ενημερωθούν για την πορεία των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην επικράτεια και να δηλώσουν τη αμέριστη συμπαράστασή τους στους πυροσβέστες που επιχειρούν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τον μεγάλο αριθμό πυρκαγιών, παρ’ ότι δεν έχουν εκδηλωθεί ακραία καιρικά φαινόμενα (άνεμοι και υψηλές θερμοκρασίες) από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, μέχρι σήμερα.

Το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, οι εθελοντές του και οι εθελοντικές ομάδες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, δίνουν πραγματικά ένα ηρωικό και άνισο αγώνα με τις φωτιές, αφού με την παρουσία τους καλούνται να καλύψουν την ανυπαρξία των προβλεπόμενων έργων πρόληψης και δασοπροστασίας και τις τραγικές ελλείψεις σε επιχειρησιακά μέσα, που είναι αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.