.

Ανακοίνωση-Κάλεσμα της Α.Π.ΑΣ.Α. για την ένστολη διαμαρτυρία στη Δ.Ε.Θ. την 05/09/2014 στις 18:00 ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση-Κάλεσμα της Α.Π.ΑΣ.Α. για την ένστολη διαμαρτυρία στη Δ.Ε.Θ. την 05/09/2014 στις 18:00

Αν ήμασταν Τράπεζες θα μας είχαν σώσει.....!!!

Την ερχόμενη Παρασκευή, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, στις 6 το απόγευμα, όλοι μαζί, οι ένστολοι των σωμάτων ασφαλείας, δηλώνουμε παρόντες και διαμαρτυρόμαστε δυναμικά ενάντια στην υποτίμηση και τον εμπαιγμό,στην απαξίωση της δουλείας και της ζωής μας,απ τη κυβέρνηση Σαμαρά.
Έστω και την ύστατη στιγμή, όλοι μαζί, μία γροθιά, να παλέψουμε για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Να γίνουμε η φωνή και εκείνων που δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν με την ίδια ελεύθερία͘ των συναδέλφων μας στις ένοπλες δυνάμεις και να τους καλέσουμε μαζί μας. Μαζί με τον λαό, αγωνιζόμαστε για την εκθεμελίωση αυτού του σάπιου κατεστημένου που μας κατάντησε ζητιάνους. Να «πετάξουμε στη θάλασσα» όλους εκείνους που έρχονται από τα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα εξουσίας και μαζι με τους εγχώριους συνεργάτες τους μας κουνάνε το δάκτυλο εδώ και τέσσερα χρόνια, λες και είμαστε υπόδουλοί τους. Να ανατρέψουμε την κατάσταση. Να περισώσουμε όσα εργασιακά δικαιώματα δεν μας έχουν ακόμα αφαιρεθεί. Να τους εξαναγκάσουμε με τους αγώνες μας να μας επιστρέψουν όσα μας πήραν πίσω. Την αξιοπρέπειά μας, την περηφάνια μας, τις ιδιοκτησίες μας, τους μισθούς μας, την ανεξαρτησία μας, την πατρίδα μας. Λέμε: ΟΧΙ στην οικονομική, πολιτική και ιδεολογική υποδούλωση. ΟΧΙ στα νέα ήθη και πρακτικές που θέλουν να μας επιβάλλουν. ΟΧΙ σε μία κοινωνία των εκλεκτών που θα την απαρτίζουν όσοι κατάφεραν να «επιβιώσουν» από την κρίση. ΟΧΙ στην μοιρολατρική αντιμετώπιση των προβλημάτων μας. ΟΧΙ σε όσους μας εμπαίζουν και όσους μας απειλούν με ψευτοδιλήμματα. ΝΑΙ στον αδιάλειπτο αγώνα για την ανατροπή. ΝΑΙ στην προσπάθεια όλων για μία αλληλέγγυα κοινωνία. ΝΑΙ σε εκείνους που είναι μαζί μας και έχουν οράματα. ΝΑΙ σε όσους πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο για ΟΛΟΥΣ.



Δηλώσεις συμμετοχής για μετάβαση στη Θεσσαλονίκη, μέσω της Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών, στο τηλ.2105236302 μέχρι Τετάρτη.



H ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Π.ΑΣ.Α.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.