.

Εξαφάνισαν την τιμητική πλακέτα για τον Τσίπρα από το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εξαφάνισαν την τιμητική πλακέτα για τον Τσίπρα από το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ


"Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως το πολιτικό σύστημα της χώρας διακατέχεται από τόσο ακατανίκητη ένδεια περιεχομένου", αναφέρει σε δημοσίευμά του το bloko.gr, υποστηρίζοντας πως η πηγή της είδησης ότι η τιμητική πλακέτα που προοριζόταν για τον Αλέξη Τσίπρα, έκανε... φτερά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο περίπτερο της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ.

"Η πηγή προέλευσης της είδησης του bloko.gr, αυτόπτης και αυτήκοος, δεν επιδέχεται αμφισφήτησης", γράφει κατηγορηματικά ο αρθογράφος. "Κι αυτή μας ενημερώνει πως ενώ η ΕΛ.ΑΣ είχε μεριμνήσει για την επίδοση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τιμητικής πλακέτας στη διάρκεια της επίσκεψης κι ενημέρωσης του στο περίπτερο της αστυνομίας στη ΔΕΘ, αυτή, η πλακέτα δηλαδή δεν επιδόθηκε ποτέ!
Ο λόγος; Φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεχάστηκε κάπου από κάποιον στενής ή περιορισμένης μνήμης τελετάρχη. Αυτό που υποστηρίζεται είναι πως η πλακέτα δεν επιδόθηκε μετά από άνωθεν εντολή. 
Αυτό είναι που δεν θέλουμε να πιστέψουμε. Ότι το πολιτικό σύστημα που άγεται και φέρεται ως άθυρμα μέσα σε μια στενή δεξαμενή αναξιοπιστίας, εξακολουθεί να παραμένει μεμψίμοιρο και τόσο μα τόσο απομακρυσμένης εποχής παλαιοκομματικό". 


#bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.