.

Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης
Εφόδους και συλλήψεις σε κέντρα διασκέδασης και παρεμφερή καταστήματα στις περιοχές Νέας Ιωνίας, Αμαρουσίου, Ν. Ψυχικού και Αθήνας πραγματοποίησε η Τροχαία τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. 
Οι Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής εξόρμησαν στις προαναφερόμενες περιοχές στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων. 

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη οκτώ συνολικά ατόμων (5 Ελλήνων και 3 αλλοδαπών), εκ των οποίων τέσσερις είναι υπεύθυνοι καταστημάτων και τέσσερις είναι παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους που καταλάμβαναν προηγουμένως παράνομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα, καθώς και το Σ.Δ.Ο.Ε. για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες. 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.