.

ΚΑΡΑΒΑΝ-ΚΑΡΑΒΑΝ.ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΡΑΒΑΝ-ΚΑΡΑΒΑΝ.ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκονται συνάδελφοι στην ΑΤΤΙΚΗ που μάλλον δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.
Οι αρμόδιοι φαίνεται επηρεάστηκαν από τα αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό στη χώρα μας και θέλουν να εφαρμόσουν κάτι ανάλογο στο Π.Σ.Βέβαια υπάρχει μια διαφορά:δυνατότητα για τουρισμό και μετακινήσεις έχουν οι ξένοι ενώ για τους κατοίκους και εργαζόμενους της μνημονιακής Ελλάδας αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Η τακτική του ''φύγε εσύ,έλα εσύ'' που εφαρμόζεται δεν έχει σκοπό την εύρυθμη λειτουργία και την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών αλλά η αφετηρία της είνα ρουσφετολογική, αναξιοκρατική, σκοταδιστική, μεσαιωνική, απάνθρωπη.
Το όργιο μετακινήσεων-επανατοποθετήσεων και τη δυσλειτουργία ως αποτέλεσμα αυτής της τακτικής πληρώνουν άτυχοι συνάδελφοι που δεν γνωρίζουν σε ποιο γεωγραφικό πλάτος και μήκος της ΑΤΤΙΚΗΣ θα βρεθούν αύριο το πρωί.
Οι προσωπικές, οικογενειακές ανάγκες και η αξιοπρέπεια του πυροσβέστη σε εποχές δύσκολες,αλλά και η υπηρεσιακή ομαλότητα και εύρυθμη λειτουργία θυσιάζονται στο βωμό της σκοπιμότητας και της ρουσφετολογίας.
Δυστυχώς κάποιοι διέβηκαν το ρουβίκωνα,ολισθαίνουν σε πρακτικές παρελθόντος που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, οδηγούν το Π.Σ. πολλά χρόνια πίσω.
Τους καλούμε έστω και τώρα να σεβαστούν τους συναδέλφους και τον καθημερινό αγώνα τους και τους διαμηνύουμε ότι στο τέλος η δικαιοσύνη,η αξιοκρατία,η αλήθεια,η ομαλότητα θα επικρατήσουν ότι και να κάνουν ότι και να σκαρφιστούν. Μεγάλη απορία,θλίψη και οργή μας προκαλεί η προκλητική σιωπή των αιρετών μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου
μεταθέσεων πυρ/μων,αρχ/στων,πυρ/στων. Τουλάχιστον ας ενημερώσουν της παρατάξεις τους να μην εκτίθενται με βαρύγδουπες δηλώσεις,θριαμβολογίες προπαγάνδα και παραπληροφόρηση για το ''σπουδαίο' έργο τους.



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.

#aep.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.