.

Βραβεύτηκε ο στρατιωτικός που βρήκε 3.000 ευρώ στην Ξάνθη και τα παρέδωσε ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Βραβεύτηκε ο στρατιωτικός που βρήκε 3.000 ευρώ στην Ξάνθη και τα παρέδωσε
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τίμησε τον ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΖ) Παναγιώτη Παπαδόπουλο από την Ξάνθη ο οποίος βρήκε έξω από τράπεζα της γειτονικής πόλης και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ, χωρίς να δεχθεί ούτε τα εύρετρα που προβλέπονται. Παρόντες στην τελετή ήταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παραδίδοντάς του τον θυρεό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είπε τα εξής: «Θέλω να σας συγχαρώ για την πράξη σας, η οποία, όσο και αν φαίνεται λογική, όσο και αν φαίνεται απλή, έχει ιδιαίτερη σημασία. Γνωρίζω, ότι παρότι η οικονομική κατάσταση και η δική σας και της οικογένειάς σας είναι δύσκολη, όχι μόνο παραδώσατε το ποσό, αλλά αρνηθήκατε να πάρετε και τα εύρετρα. Εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκ μέρους του ελληνικού λαού, θέλω να σας συγχαρώ δημόσια που δείξατε το ήθος του Έλληνα υπαξιωματικού, του Έλληνα στρατιώτη.
Είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Σας απονέμω από την καρδιά μου τον θυρεό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και έχω δώσει ήδη εντολή να μετατεθείτε άμεσα στον τόπο κατοικίας σας. Θερμά συγχαρητήρια. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε, γιατί αποδεικνύετε τι σημαίνει Έλληνας στρατιώτης». Ο ΕΠΟΠ λοχίας (ΠΖ) είπε τα εξής: «Είναι τιμή μου που σας έκανα υπερήφανους».
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.