.

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

 



 Σταθερή μας θέση είναι οι κρίσεις να γίνονται από ένα όργανο  και ένα πλαίσιο αξιοκρατικό και αντιπροσωπευτικό και σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τα προσόντα και την αξιοσύνη του καθενός.

Χρειάζονται λοιπόν σοβαρές βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο προκειμένου οι περίφημες επετηρίδες ,οι μηχανορραφίες, οι σκοταδιστικοί  σχεδιασμοί ,οι ρεβανσισμοί και βεβαίως οι εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της σάπιας πρακτικής για πολλά χρόνια ,να μπουν μια και καλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

   Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν νέοι κανόνες και πλαίσιο κρίσεων -προαγωγών, να γίνει πραγματική αναδιοργάνωση ξεκινώντας από το μισθολόγιο-βαθμολόγιο χαμηλόβαθμων .Ήρθε η ώρα   λοιπόν αυτοί που δίχασαν το Π.Σ. με τους <<δικούς μας>> και τους <<άλλους>>και που πίστεψαν ότι με το σχεδιασμό τους θα μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια τους ακόμα και όταν έρθει η στιγμή της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης να καταλάβουν ότι είναι έκθετοι στα μάτια των συναδέλφων και ότι ο μεσαίωνας πέρασε.
   Με δεδομένα τον προϋπάρχοντα σχεδιασμό -επετηρίδα και άλλα αναχώματα που λειτουργούσαν παρεμποδιστικά στην κατεύθυνση της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας, εκτιμούμε ότι έγινε μια σχετικά  καλή προσπάθεια, που απομένει να αποδειχτεί στην πράξη, αναφορικά με τις τελευταίες  κρίσεις.
   Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους,προαχθέντες και διατηρητέους και μαζί με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους να υπηρετήσουν την ηθική και το δίκαιο.

                                                                                                                 
    Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΗΣ ΑΕΠΠ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.