.

2.000 αρνιά στη σούβλα θα ''ψήσει'' ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

2.000 αρνιά στη σούβλα θα ''ψήσει'' ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος




Ξεκίνησε η καμπάνια του Υπουργείου Αμυνας για το πασχαλιάτικο ”ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” που ετοιμάζει για ανήμερα του Πάσχα στο Γουδή με 2.000 αρνιά στη σούβλα που απευθύνεται σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Το εναρκτήριο λάκτισμα της καμπάνιας ενημέρωσης προς ανέργους, άστεγους και γενικά για “ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες” της Αθήνας το έδωσε με ανάρτηση στο Tweeter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.Στόχος του ΥΠΕΘΑ να κάνουν Πάσχα οικογένειες και άτομα που δεν έχουν ούτε φέτος τη δυνατότητα έχουν ένα πασχαλιάτικο πιάτο με αρνί κλπ .

Η ιδέα ειναι του Υπουργού κ Πάνου Καμμένου και είχε πάρει έγκριση από τον Πρωθυπουργό να την υλοποιήσει μαζί με τα χορευτικά και τα νταούλια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.Τότε είχε μιλήσει για 5.000 άτομα , τώρα διαρρέεται ότι θα είναι περίπου 2.000, αλλά όλα αυτά ειναι ενδεικτικά. Τότε είχε ειπωθεί ότι μαγειρεμένα φαγητά θα μπορούν να πάνε και οικογένειες και να τα προσφέρουν στους μη έχοντες.

Η αφίσα που παρουσίασε με tweet ο κ Κωσταρακος δείχνει ένα στιβαρό χέρι στρατιωτικού να κράτα σφιχτά ένα κόκκινο αυγό που προσπαθεί να το τσουγκρίσει με το δικό του κόκκινο αυγό ένα παιδικό, μωρουδίστικο χέρι…

Το Γεύμα θα δοθεί, όπως γράφει η αφίσα, στο Στρατόπεδο ”Βαρυτη” έναντι Badminton-που είναι το Πάρκο Στρατού, στο Γουδή. Αναφέρονται τηλέφωνα για πληροφορίες 210 6554000 και 210 6554120.

Οι πληροφορίες θα παρέχονται από την Μεγάλη Δευτέρα έως το Μεγάλο Σάββατο.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.