.

Ας Προστατεύσουμε το κεκτημένο της ''Αστυνομικής Ανασκόπησης'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ας Προστατεύσουμε το κεκτημένο της ''Αστυνομικής Ανασκόπησης''H ”ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ” αποτελεί φυσική συνέχεια των ”Αστυνομικών Χρονικών” της Αστυνομίας πόλεων και της “Επιθεώρησης Χωροφυλακής” που ενοποιήθηκαν και ονομάσθηκαν “Αστυομική Ανασκόπηση” με συνεχή ροή έκδοσης απο το 1953.Πέραν του ενημερωτικού-επιμορφωτικού χαρακτήρα η Αστυνομική Ανασκόπηση ως περιοδικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες έτερο σκοπό,ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ, και δυστυχώς, άγνωστο στον ευρύτερο κύκλο της αστυνομικής οικογένειας.

Τα έσοδα που προκύπτουν κυρίως απο τις διαφημίσεις και απο μέρος της μηνιαίας συνδρομής των 0.75 € διατίθενται στο μεγαλύτερο μέρος τους για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων Αστυνομικών ή τέκνων ή των οικογενειών τους ύστερα απο αξιολόγηση της Διοικούσας επιτροπης του περιοδικού.

Επι της οσίας η “Αστυνομική Ανασκόπηση” δραστηριοποιείται παράλληλα με το “Ιδρυμα Εξοχές”, παρέχοντας οικονομική βοήθεια στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητες ανάγκες.

Για το σκοπό αυτό
  • κατά το 2012 εδόθησαν οικονομικές ενισχύσεις που ανέρχονται στο ποσό των 340.824,10Ευρώ 
  • κατά το 2013 εδόθησαν οικονομικές ενισχύσεις που ανέρχονται στο ποσό των 288.700Ευρώ 

Στο τέλος δε κάθε έτους δίδονται χρηματικές ενισχύσεις σε ορφανά συναδέλφων και σε τέκνα υπερπολύτεκνων οικογενειακών συναδέλφων.


Με σαφή επίγνωση που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας θεωρούμε ότι εμείς οι ίδιοι(οι Αστυνομικοί,Πολιτικοί Υπάλληλοι, Ειδικοί Φρουροί και Συνοριακοί Φύλακες) θα πρέπει να διαφυλάξουμε το κεκτημένο που ονομάζεται “Αστυνομική Ανασκόπηση” το οποίο λειτουργεί ενισχύοντας οικονομικά τους αναξιοπαθούντες συναδέλφους.

πηγή: περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" τέυχος Μάρτιος-Απρίλιος 2015


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.