.

Η ιστορία της διαδηλώτριας που φίλησε τα ΜΑΤ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η ιστορία της διαδηλώτριας που φίλησε τα ΜΑΤΥπάρχουν στιγμές που μια αυθόρμητη κίνηση μπορεί να σε φέρει στο επίκεντρο. Αυτό συνέβη και στην νεαρή διαδηλώτρια Γιασμίνα Γκολουμπόφσκα κατά τη διάρκεια της τελευταίας μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην ΠΓΔΜ για την διαφθορά και τα αιματηρά γεγονότα στο Κουμάνοβο.
Η Γιασμίνα Γκολουμπόφσκα βρέθηκε περικυκλωμένη από τα ΜΑΤ. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της έβγαλε το κραγιόν της και άρχισε να βάφεται χρησιμοποιώντας τις ασπίδες τους ως καθρέφτες. Στη συνέχεια άφησε και ένα φιλάκι στην ασπίδα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την κίνησή της, η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου και έτσι έγινε το πρόσωπο της κρίσης στην ΠΓΔΜ. Η ίδια πάντως δηλώνει πως στόχος της είναι ένας: «Να συνεχίσει να διαδηλώνει για να πέσει ο Γκρούεφσκι».

Μιλώντας στην Guardian περιγράφει τα όσα συνέβησαν: «Μιλούσα στον αστυνομικό και του έλεγα ήρεμα πως πρέπει να έρθει μαζί μας, δεν χρειάζεται να ακολουθήσει τις διαταγές, καθήκον του είναι η προστασία του λαού και του πολιτεύματος», ανέφερε.

«Του είπα ότι ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος αστυνομικός και καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του. Και μετά τον ρώτησα αν μπορούσα να του ζωγραφίσω μία καρδιά με το κραγιόν στην ασπίδα του, αλλά δεν του άρεσε καθόλου», πρόσθεσε και συνέχισε: «Τότε έβαλα κραγιόν και φίλησα την ασπίδα. Δεν είπα τίποτα αλλά τον είδα να χαμογελάει».


#tvxs.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.