.

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος στην ''πολύπαθη'' ΕΛΒΟ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος στην ''πολύπαθη'' ΕΛΒΟ
Την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), επισκέφθηκε στο πλαίσιο της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη η βιομηχανία αυτή να παραμείνει σε λειτουργία διατηρώντας το δημόσιο χαρακτήρα της.
Η συγκεκριμένη μονάδα απασχολεί στο σύνολό της 340 εργαζόμενους και βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Τον ΑΝΥΕΘΑ υποδέχθηκε ο πρόεδρος και το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το σύνολο των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, οι εκπρόσωποι του σωματείου, οι διευθυντές του εργοστασίου και οι βουλευτές της περιοχής της Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμανατίδου και Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Επισκέφθηκε τους χώρους του εργοστασίου, ιδιοκτησίας του ΥΠΕΘΑ, όπου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις παραγωγικές τους δυνατότητες και συνομίλησε με εργαζόμενους, οι οποίοι έθεσαν τα ζητήματα που αφορούν τους ίδιους αλλά και τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της εταιρείας.

Ο ΑΝΥΕΘΑ τόνισε ότι το ΥΠΕΘΑ, θα προστατεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία από την απαξίωση και τις βλέψεις ιδιωτικών συμφερόντων, επισημαίνοντας πως πρόκειται για τμήμα της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας. Ανέφερε ακόμα πως βασικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της συγκεκριμένης βιομηχανίας αλλά και του συνόλου της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.