.

«Αυτοψία» του Γ.Πανούση στην περιοχή των Αχαρνών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Αυτοψία» του Γ.Πανούση στην περιοχή των Αχαρνών




Την περιοχή των Αχαρνών επισκέπτεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, υλοποιώντας τα όσα είπε πρόσφατα στη συνέντευξη Τύπου για επίσκεψη σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.Ο κ. Πανούσης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Γ.Κασσαβό. Συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον διευθυντή του γραφείου του, Βασίλη Μαστρογιάννη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αναγνωστάκης είχε συναντηθεί τις προηγούμενες ημέρες με τον δήμαρχο, στον οποίο είπε ότι το υπουργείο θα προχωρήσει στην εκπόνηση ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου στην Δυτική Αττική.

Ο κ. Πανούσης στη συνέντευξη-απολογισμό για τις 100 πρώτες μέρες, προανήγγειλε επισκέψεις σε Μενίδι, Μάνδρα και άλλες ευαίσθητες περιοχές, ευέλικτες δράσεις πεζών περιπολιών καθ' όλο το 24ωρο, καθώς και την πρώτη αξιολόγηση του «Αστυνομικού της Γειτονιάς».

Παραδέχθηκε ότι η μικρομεσαία εγκληματικότητα (ειδικά τσαντάκηδες και πορτοφολάδες) έχει «τσιμπήσει» στο κέντρο της Αθήνας.

Για τον λόγο αυτό υποσχέθηκε ενίσχυση της αστυνόμευσης σε καίρια σημεία.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.