.

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Κυριαζίδη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Κυριαζίδη


Ας γνωρίζουν οι γνωστοί-άγνωστοι των ΜΜΕ, ότι όταν καταδικάζουν κατά το δοκούν τα επεισόδια που προκύπτουν από κινητοποιήσεις εργαζομένων, προκειμένου να στηρίξουν τις κυβερνήσεις που είναι αρεστές στα αφεντικά τους, αυτό είναι μορφή βίας.

Όταν μία κυβέρνηση της Αριστεράς με δημοκρατικό τρόπο αφήνει να εξελιχθεί ομαλά μία διαμαρτυρία εργαζομένων, χωρίς να προκαλεί αντιπαραθέσεις, τότε αυτό χαρακτηρίζεται ως πολιτική παρέμβαση και αυθαιρεσία από πλευράς εκπροσώπων θεσμικών ρόλων, εφ όσον δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί βία.
Ο ελληνικός λαός, βλέπει και αντιλαμβάνεται επιτέλους τί είναι βία και ποιός την υποθάλπει.
Όσο για τον κύριο Κυριαζίδη, που όψιμα κόπτεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων αστυνομικών, ας αναρωτηθεί ο ίδιος τί έπραξε για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, ως συνδικαλιστής και ποια η παρέμβασή του προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την πολύωρη κατασπατάληση αστυνομικών δυνάμεων σε καθημερινή βάση, σε βάρος των ίδιων των αστυνομικών και ας αναζητήσει τις πολιτικές ευθύνες για την εικόνα που έχουν οι Έλληνες πολίτες για τους αστυνομικούς.

Τέλος ας μην ξεχνά ότι σαν βουλευτής της μνημονιακής κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, με την ψήφο του συνέβαλε στον εργασιακό και οικονομικό στραγγαλισμό των αστυνομικών.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.