.

Ολόκληρη η διαταγή για τις τακτικές μεταθέσεις των αστυνομικών- Διευκρινήσεις ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ολόκληρη η διαταγή για τις τακτικές μεταθέσεις των αστυνομικών- Διευκρινήσεις



Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της ΣΚΑΥ.
"Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η σχετική διαταγή για τις εσωτερικές μεταθέσεις εντός Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αλλά και για τις μεταθέσεις για άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις:
Σύμφωνα με το Π.Δ.100/2003, δικαίωµα υποβολής αίτησης µετάθεσης για υπηρεσίες άλλης περιοχής µετάθεσης έχουν οι αστυνοµικοί από το βαθµό του αστυφύλακα µέχρι του Αστυνόµου Β” που την 15η Σεπτεµβρίου του ιδίου έτους συµπληρώνουν τρία (3) συνεχή έτη σε υπηρεσίες της ίδιας περιοχής µετάθεσης ή ένα (1) έτος σε Υπηρεσία δυσµενούς διαβίωσης, ενώ για Υπηρεσίες εντός της αυτής περιοχής µετάθεσης ή του αυτού τόπου, απαιτούνται δυο (2) έτη στον αυτό τόπο ή ένα (1) έτος σε Υπηρεσία δυσµενούς διαβίωσης. Αιτήσεις υποβάλλονται στις αρµόδιες ∆ιευθύνσεις, το δεύτερο 10ήµερο του µηνός Ιουνίου κάθε έτους.

Επίσης, ο χρόνος φοίτησης στις Παραγωγικές Σχολές δεν προσµετρείται για τη θεµελίωση του δικαιώµατος υποβολής της αιτήσεως µετάθεσης.

Οι τακτικές µεταθέσεις  για Υπηρεσίες της ίδιας περιοχής µετάθεσης, ενεργούνται ως ακολούθως :

α]Για αστυνοµικούς µέχρι το βαθµό του Αστυνόµου Α” και Αστυνοµικού Υποδιευθυντή απαιτείται να υπηρετούν στον αυτόν τόπο επί τρία (3) και δύο (2) συνεχόµενα έτη αντίστοιχα, στον κατεχόµενο ή στον προηγούµενο βαθµό, µέχρι την 15η Σεπτεµβρίου του έτους µετάθεσης, µε την επιφύλαξη των διατάξεων του τελευταίου εδαφίου της παραγράφου 4 του άρθρου 19. [Σημείωση: το εν λόγω άρθρο αφορά τις ειδικές Υπηρεσίες]

β]Για Υπηρεσίες του ίδιου τόπου επιτρέπεται µετάθεση αστυνοµικού από και προς τις Υπηρεσίες του αυτού τόπου και στην περίπτωση που στις Υπηρεσίες αυτές υπηρετούν υπεράριθµοι οµοιόβαθµοί του, εφόσον ο αριθµός των υπεράριθµων στην Υπηρεσία που µετατίθεται είναι µικρότερος από αυτόν της Υπηρεσίας από όπου προέρχεται.

Πότε αποφασίζονται:

Οι µεταθέσεις  γίνονται µε υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια και αποφασίζονται το δεύτερο 15νθήµερο Ιουλίου, µε την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κενές θέσεις που, κατά την κρίση του αρµοδίου οργάνου, πρέπει να πληρωθούν.

Πότε εκτελούνται:

Η χορήγηση των Φύλλων Πορείας πραγµατοποιείται µέχρι την 31η Αυγούστου.

Ποιος τις αποφασίζει:

Οι εσωτερικές µεταθέσεις των Ανθυπαστυνόµων, Αρχιφυλάκων και Αστυφυλάκων αποφασίζονται:

α. Από το Συµβούλιο Μεταθέσεων της Αστυνοµικής ∆ιεύθυνσης και ∆/νσης των Γ.Α.∆. Αττικής ή Θεσσαλονίκης, για µετάθεση σε Υπηρεσίες της δικαιοδοσίας της, εντός της αυτής περιοχής µετάθεσης.

 β. Από τα Συµβούλια Μεταθέσεων της Γενικής Αστυνοµικής ∆ιεύθυνσης Αττικής και Θεσσαλονίκης για µετάθεση από και προς τις ∆ιευθύνσεις της δικαιοδοσίας της.

Σημειώνεται ότι για τυχόν αποριές μπορείτε να απευθύνεστε οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας μέσω e-mail, φόρμα επικοινωνίας ή για πιο άμεσα από το forum της skaythess.gr ή τηλεφωνικώς [βλέπε "επικοινωνία"] στα μέλη μας!

Σ.Κ.Α.Υ. «πρώτα ο Συνάδελφος»

Ακολουθεί η σχετική διαταγή:





#skaythess.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.