.

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου και του Αρχηγού του Π.Σ. στην Κρήτη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου και του Αρχηγού του Π.Σ. στην ΚρήτηΟ Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος, μετέβη από 25 έως 27.06.2015 στην Κρήτη, όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες καθώς και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ενώ είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Γενικό Γραμματέα συνόδευσαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχος Πιερρακάκης Στέφανος.
Αρχικά επισκέφθηκαν το Νομό Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, το Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο ΚαραμαλάκηΜιχάλη.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Χανίων, συναντήθηκε και συνομίλησε με το προσωπικό για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στις 26.06.2015 ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Π.Σ. επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ρεθύμνης, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, εκπρόσωποι της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και της πολιτικής προστασίας του Νομού. Αμέσως μετά ο Γενικός Γραμματέας και ο Αρχηγός του Π.Σ. μετέβησαν σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού όπου συναντήθηκαν με τους Διοικητές και το προσωπικό αυτών.
Ακολούθως, ο Γενικός Γραμματέας και ο Αρχηγός του Π.Σ. μετέβησαν στο Ηράκλειο, όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηρακλείου κ. Παττακό Μαρίνο. Εν συνεχεία, επισκέφθηκαν Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου και συναντήθηκαν με το πυροσβεστικό προσωπικό. Κύριο αντικείμενο συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία.
Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Π.Σ. επισκέφθηκαν στις 27.06.2015 το Νομό Λασιθίου, όπου συναντήθηκαν με συμβούλους της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας και υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Αγίου Νικολάου μαζί με άλλους τοπικούς φορείς. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα που αφορούν την πυροπροστασία και την αντιπυρική περίοδο. Κατόπιν μετέβησαν σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.