.

Έκοψαν κλήση σε αυτοκίνητο - γλυπτό στην Καρλσρούη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Έκοψαν κλήση σε αυτοκίνητο - γλυπτό στην ΚαρλσρούηΣτο «μάτι» της τροχαίας της Καρλσρούης μπήκε ένα παράξενο αυτοκίνητο – γλυπτό του Αυστριακού καλλιτέχνη Έρβιν Βερμ.

Η τροχαία δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε με το λυγισμένο φορτηγό που δημιούργησε ο καλλιτέχνης, στο πλαίσιο των εορτασμών για 300α γενέθλια της πόλης.
Έτσι, οι αρχές άφησαν στο παρμπρίζ του...  παράνομα σταθμευμένου έργου μία κλήση, με τον Βερμ να καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 30 ευρώ.
Πάντως, κάτοικοι της περιοχής εκτιμούν ότι πιθανώς κάποιος αστυνομικός θέλησε να αστειευτεί, αφήνοντας… για πλάκα την κλήση στο φορτηγό, το οποίο βρίσκεται σε έναν πεζόδρομο, με τις πίσω ρόδες του να στηρίζονται σε ένα παρακείμενο κτήριο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βερμ παρουσιάζει κάποιο παραμορφωμένο όχημα ως έργο, με τον ίδιο να δηλώνει ότι με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να δει τα αντικείμενα μέσα από μία διαφορετική σκοπιά.

Ο Αυστριακός καλλιτέχνης γεννήθηκε το 1954 και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bored Panda, θεωρεί πως όλα τα υλικά που βρίσκονται στο περιβάλλον του ανθρώπου είναι χρήσιμα, με το έργο του να εστιάζει ολόκληρη την οντότητα ενός ανθρώπου.
Πιθανότατα, ο Βερμ θα είναι πλέον πιο προσεκτικός, όταν διαλέγει πού θα αφήνει τα έργα του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.