.

ΕΛ.ΑΣ. και ξενοδόχοι στήνουν γραφείο εξυπηρέτησης των τουριστών ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΕΛ.ΑΣ. και ξενοδόχοι στήνουν γραφείο εξυπηρέτησης των τουριστών



Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας υπέγραψαν σήμερα (23.07.2015) ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και από πλευράς Ξ.Ε.Ε. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Τσακίρης.

Στόχος της Συμφωνίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών που έρχονται στη χώρα, καθώς και η αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης που αντιμετωπίζουν στη χώρα μας.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο της Συμφωνίας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας αναλαμβάνει τη δαπάνη για μίσθωση, διαμόρφωση και εγκατάσταση εξοπλισμού σε χώρο καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να στεγαστούν και να λειτουργήσουν Γραφεία Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της πόλης.
Από την πλευρά του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την υποχρέωση για στελέχωση του Γραφείου με ικανό προσωπικό, που γνωρίζει ξένες γλώσσες και διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση επισκεπτών, καθώς και τη φύλαξή του.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.