.

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ με τα προεδρεία των Εθελοντών Πυροσβεστών και των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ με τα προεδρεία των Εθελοντών Πυροσβεστών και των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Στα πλαίσια συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, το Προεδρείο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του Μάκη Τσιουγκρή και το Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ζέρβα, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Αντώνη Συρίγο, Γιώτα Κοζομπόλη και Χαρά Καφαντάρη, καθώς και με τους Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, Γιώργο Βουλτσιούδη και Τάσο Μανιάτη του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Στη συνάντηση ο Πρόεδρος εξέθεσε για άλλη μία φορά τα προβλήματα που απασχολούν τους εθελοντές, με βασικότερα αυτό των μέσων ατομικής προστασίας, των Γενικών Εξετάσεων και της ειδικής κατηγορίας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν ότι οι δεσμεύσεις απέναντι στους εθελοντές θα τηρηθούν στο ακέραιο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, Γιάννη Παπαναστασίου και μέλη αυτής, την οποία στηρίζουν και 19 περιφερειακά Σωματεία από όλη τη Χώρα.

Από πλευράς του Προέδρου και των μελών, τέθηκαν και συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, τους επί συμβάσει Πυροσβέστες καθώς και τους επιλαχόντες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.