.

Στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., την Ε.Υ.Π. και Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., την Ε.Υ.Π. και Γ.Γ. Δημοσίας Τάξης το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑΔ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

  Σήμερα 17-09-2015, στα πλαίσια προβολής των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Ελληνική Αστυνομία, αντιπροσωπεία του Τμήματος Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, Πόπη Ράντζου, Νίκο Μάρκου και Βουλτσιούδη Γιώργο και με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, Βασίλη Μαστρογιάννη (Α΄Αθήνας) και Μπούφη Θεόδωρο (Β' Αθήνας), πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και με ανώτατους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.. Επίσης, επισκέφθηκε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφόρησης καθώς και τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τη Διεύθυνση Διαβατηρίων και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών Προσώπων. Τέλος, το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ.Αναγνωστάκη.

  Αναπτύχθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που εστιάζονται στις προωθούμενες αλλαγές, τόσο στην διάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στη χάραξη της αντιεγκληματικής πολιτικής, ώστε να καταστούν οι Υπηρεσίες πιο λειτουργικές και αποδοτικές, αντικατοπτρίζοντας τις θέσεις της αριστεράς σχετικά με τη διασφάλιση των ατομικών ελευθεριών, καθώς και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφάλειας.

  Στη συνέχεια, συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν διαχρονικά το αστυνομικό προσωπικό και έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

  Και οι δύο πλευρές, δεσμεύτηκαν για τη συνεχή συνεργασία τους μέχρι τελικής επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν. 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.