.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απαξιώνει τους Έλληνες αστυνομικούς (Video) ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απαξιώνει τους Έλληνες αστυνομικούς (Video)


Μεγαλώνει ο κατάλογος αυτών που θεωρεί "άχρηστους" η αξιωματική αντιπολίτευση. Μετά τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες και τους καθηγητές σήμερα μάθαμε ότι στην λίστα αυτών που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους είναι και οι Έλληνες αστυνομικοί.



 


Μιλώντας στην Πρωινή Γραμμή (ΣΚΑΪ) ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε με έντονα απαξιωτικό τρόπο για τους Έλληνες αστυνομικούς την ώρα που εξηγούσε γιατί πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα περιφερειακά αεροδρόμια.

"Θα πάτε δηλαδή στους Χανιώτες και θα τους πείτε ότι θα δώσω στο γερμανικό δημόσιο το νέο αεροδρόμιο που έφτιαξε το ελληνικό δημόσιο" ρώτησε ο Βασίλης Λυριτζής τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

"Βέβαια" απάντησε αμέσως το κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, "διότι το ελληνικό κράτος για να βάλει μια καρέκλα πρέπει να κάνει διαγωνισμό..Να σας πω κάτι... Πότε είναι καλύτερη η ασφάλεια, όταν είχαμε τους Έλληνες αστυνομικούς στα αεροδρόμια ή τώρα που έχουμε ιδιωτικούς secutiry; Εγώ σας πληροφορώ ότι δεν μπορώ να περάσω (εννοεί τώρα με τους ιδιωτικούς secutiry). Υπάρχει ελληνικό αεροδρόμιο που να μην περνάω "αέρα πατέρα"; Ξέρετε τι κουβαλάω εγώ;"





#avgi.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.