.

Απάντηση σε δηλώσεις Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση σε δηλώσεις Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη




ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?


  Η απαξιωτικές δηλώσεις για το σύνολο των Αστυνομικών, του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ότι έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ιδιωτικές εταιρείες που ασκούν τον έλεγχο στα Αεροδρόμια, απ ότι έχει στους Αστυνομικούς, πρέπει να μας προβληματίσουν για το τί σκέφτεται η Ν.Δ. για την επόμενη μέρα.

   Σε κάθε περίπτωση πάντως, για του λόγου το αληθές, ο τέως Υπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο έλεγχος στα περισσότερα Αεροδρόμια της Χώρας, που υποδέχονται χιλιάδες πτήσεις και εκατομμύρια τουρίστες, συνεχίζει να γίνεται από Αστυνομικούς, που τόσα χρόνια κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Αν δεν εμπιστεύεται ο ίδιος τον έλεγχο στα Αεροδρόμια και την ασφάλειά τους, σε αντίθεση με τα εκατομμύρια τουρίστες, μπορεί να επαναλάβει τις δηλώσεις του και σε διεθνή μέσα, για να πλήξει κι άλλο τον τουρισμό της Ελλάδας. Αν όμως δεν έχει στοιχεία αρνητικά για την ασφάλεια και το έργο των Αστυνομικών, καλύτερα ας σιωπήσει. 





 

 

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.