.

ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.... ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ....



Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνεται ότι δεν πέρασαν μόλις ελάχιστες μέρες από τις προγραμματικές δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα και τα λόγια του μετουσιώνονται σε πράξεις.
Ήδη τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας άρχισαν, με τον επαναπροσδιορισμό της αναγκαιότητας των ομάδων της δίκυκλης αστυνόμευσης και τις ανάγκες και σκοπούς που αυτές εξυπηρετούν.

Αναμένουμε τη λήψη παρόμοιων πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση της περαιτέρω αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και των Υπηρεσιών αυτής, προκειμένου να επιτευχθεί η επανασύνδεσή της με την κοινωνία, η αποτελεσματική διασφάλιση της προστασίας των πολιτών και η περιφρούρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφάλειας.

Τέλος λοιπόν, διαβεβαιώνουμε ότι στηρίζουμε και υποστηρίζουμε τις όποιες πρωτοβουλίες, για θεσμικές και άλλες αλλαγές που προωθούνται και στόχο έχουν την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και την αξιολόγηση του προσωπικού τους, προκειμένου να καταστούν περισσότερο δημοκρατικές και αξιοκρατικές όσον αφορά τη λειτουργία τους.



TO ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.