.

Γαλλία: Παρέλαβε από τον δρόμο αστυνομικό που έκανε ωτοστόπ και συνελήφθη ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Γαλλία: Παρέλαβε από τον δρόμο αστυνομικό που έκανε ωτοστόπ και συνελήφθηΘέλησε να κάνει τον «καλό Σαμαρείτη» αλλά του βγήκε… «ξινό». Ο λόγος για έναν Γάλλο που αποφάσισε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του έναν πολίτη ο οποίος έκανε τη νύχτα ωτοστόπ. Τελικά, ο οδηγός κατέληξε στην φυλακή!

Ενθουσιασμένος που βρήκε παρέα και έχοντας διάθεση για κουβέντα, αποκάλυψε στον συνεπιβάτη που έκανε οτοστόπ, ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και στη συνέχεια έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών! Για κακή του τύχη, όμως, είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του έναν... αστυνομικό.
Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, με τον 36χρονο άνδρα ο οποίος κατοικεί στη Ρεν της βορειοανατολικής Γαλλίας να σταματά σε έναν αυτοκινητόδρομο, παίρνοντας μαζί του τον αστυνομικό που ήθελε να πάει στη Ναντ.

Χωρίς να καταλάβει ότι είχε να κάνει αστυνομικό, αφού εκείνος φορούσε πολιτικά, του αποκάλυψε αρχικά ότι δεν είχε δίπλωμα. Κατόπιν, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και αιφνιδίασε τον συνεπιβάτη του κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών!
Οι δύο άνδρες συνέχισαν το ταξίδι τους, όμως ο αστυνομικός με κάποιο τρόπο κατάφερε να ενημερώσει τους συναδέλφους του, οι οποίοι τους περίμεναν νωρίς το πρωί στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ναντ συλλαμβάνοντας τον οδηγό.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.