.

24μηνο για όλους, όσους βρίσκονται ήδη στα νησιά και όσους μετατίθενται φέτος και τα επόμενα χρόνια,προτείνει η ΠΟΕΠΛΣ ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

24μηνο για όλους, όσους βρίσκονται ήδη στα νησιά και όσους μετατίθενται φέτος και τα επόμενα χρόνια,προτείνει η ΠΟΕΠΛΣ
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ
Η Ομοσπονδία μας σε συνέχεια των παρεμβάσεων της για το μείζον θέμα των μεταθέσεων και ειδικότερα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, έθεσε, μεταξύ άλλων αιτημάτων της, στη συνάντηση την 17/11/2015 με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Δρίτσα.Θ την πρόταση για  επέκταση των ευεργετικών διατάξεων του Ν. 4310/2014 άρθρ. 56 παρ 2 (24μήνου) για τα στελέχη που υπηρετούν ή πρόκειται να υπηρετήσουν σε Λιμενικές Αρχές της νησιώτικης Ελλάδας.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία μας προτείνει την τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας ώστε:
α. Όλοι οι συνάδελφοι που ήδη έχουν συμπληρώσει πάνω από δύο χρόνια σε νησιά να μπορούν άμεσα με έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων να μετακινηθούν προς τον τόπο επιλογής τους.
β. Όλοι οι συνάδελφοι που μετατίθενται με τις τακτικές μεταθέσεις του 2015 προς όλα τα νησιά να μετατεθούν με την πάροδο της διετίας προς τους τόπους επιλογής τους.
γ. Το ίδιο επίσης να ισχύει από εδώ και πέρα για όσους συναδέλφους μετατεθούν προς όλα τα νησιά τα επόμενα χρόνια .

Η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, μακριά από άναρθρες κραυγές και λαϊκίστικες κορώνες βαδίζει σταθερά πιστή στις αρχές της ισότητας και της ισονομίας για όλους τους συναδέλφους.

#poepls.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.